čtvrtek 30. dubna 2020

Silné vzduchovky

Stredne silné zbrane rozšíria váš dostrel na približne metrov, magnum zbrane na približne metrov a super-magnum vzduchovky na až metrov. Vďaka týmto rozdielom môžete vidieť dôležitosť predpokladanej vzdialenosti streľby, pretože si vďaka nej vyberiete vzduchovku tej správnej silovej kategórie. Nejen nejsilnější vzduchovky , ale i vzduchovky vhodné pro děti, nebo pro sport. Nabízíme vzduchové pušky, pistole a revolvery.


Pazba je vyrobena z plastu. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Extra silné vzduchovky majú silu viac ako 15J a môžete na ne potrebovať zbrojný preukaz. Pri výbere modelu sledujte úsťovú rýchlosť vzduchovky. Praktické sú vzduchovky so zásobníkom.


Silné vzduchovky a větrovky J. Zaujal Vás náš e-shop a chtěli by jste podobný, pak zavolejte na tel. Predaj vzduchovky na AFG SK. Nová vzduchovka a vzduchovky len na stránkach AFG.

Skladem Odesíláme ihned. Největší je zcela určitě nový systém moderátoru hluku. Nejsilnější vzduchovky. Toužíte po opravdu silné zbrani?


Vzduchovky KalibrGun Kalibrgun Capybara 5mm. I vzduchovky mohou disponovat velkou silou pružiny či plynu, a tehdy se z nich stávají zbraně vysokého výkonu. Toto se samozřejmě týká zejména dlouhých zbraní. Můžete je pořídit bez zbrojního průkazu a získat efektivní loveckou zbraň na menší škodnou.


Od klasických zlamovacích, přes Caž po vysoce výkonné PCP vzduchovky. Na své si přijde každý! Prečo si kúpiť vzduchovku? Aký druh streľby preferujem?


Ako často, na akú vzdialenosť a kde chcem strieľať? Ak máte tieto otázky zodpovedané, alebo len hľadáte odpovede navštívte našu sekciu vzduchoviek. Používa sa na rekreačnů a cvičnů streľbu, alebo k lovu drobnej zveri.


Puška, niekedy tiež ručna, ľudovo Flinta, slangovo Kver (oboje z nemčiny), je dlhá palná zbraň patriaci medzi ručné zbrane. Solídne spracovanie,výborná presnosť predurčujú túto vzduchovku na lovenie desiatok v terči. Táto vzduchovka anglického výrobcu Air Arms poteší náročného vyznavača pružinových vzduchoviek.

Další obrázek o kvalitě si asi udělám, až z toho vypšoukám nějaké ty tisíce ran. Dlouhé vzduchovky se dělí podle pohonu na: pružinové, vzduchovky na COa na PCP. Pokud chcete snadno opravitelnou zbraň s nízkými provozními náklady, pořiďte si pružinovou vzduchovku.


Přesnější a pohodlnější variantou jsou modely na CO2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...