čtvrtek 27. února 2020

Vzorník lamino desek

LAMINO KRONOSPAN Společnost Kronospan Jihlava je jeden z největších výrobců plošného materiálu pro nábytek i stavbu. Zde si můžete prohlédnout širokou nabídku dekorů pro pracovní desky a lamino Kronospan, a také zde naleznete základní a technické informace o deskách Kronospan. Fyzický vzorník Kronospan a desky k výběru. Oslovil Vás některý z dekorů?


Domluvte si schůzku s našimi designéry (studio máme na Praze - Holešovice - kontakt zde).

Hlavní výhodou LTD desek je široká škála dekorů a UNI barev, snadné čištění, jednoduchá údržba, vysoká odolnost a dlouhá životnost. Nejčastější volbou při navrhování interiéru a výrobě nábytku jsou bezesporu laminované materiály. Vzorník lamina - dekory. Nejčastější tloušťka desek je 1 1 a mm, v našem sortimentu naleznete především lamino desky o tloušťce mm. K jejich přednostem patří nenáročná údržba, široký výběr barevných odstínů, fantazijních dekorů, imitací přírodních materiálů, včetně dekorů dřeva, dobré mechanické vlastnosti a snadnou opracovatelnost běžnými dřevoobráběcími.


Vzhled lamino desek je ovlivněn zejména použitým papírem a strukturou povrchu vzniklého při lisování. DEKORY LAMINO EGGER - KOLEKCE ZOOM.

KOMPLETNÍ VZORNÍK LAMINO DEKORŮ EGGER. V detailu naleznete povrchovou strukturu dekoru a dostupnost s deskami Egger. Dekory si také můžete vybírat ze vzorníku Egger v naší prodejně ve Velkém Meziříčí. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Dřevotřískové desky laminované: k doručení domů nebo na prodejnu. Kuchyňské pracovní desky - vzorník. Vyberte si ze vzorníku pracovních desek do kuchyně. Tyto hrany, lepené na profesionálním stroji Felder Format Perfect 7s předfrézováním, s lepením za vysoké teploty a tlaku jsou zárukou dokonalého zpracování nábytkových hran a dlouhé životnosti našich vestavěných skříní.


Hlavními výhodami laminovaných desek jsou:. Tloušťka materiálu 18mm a 25mm. Po kliknutí na konkrétní dekor se zobrazí obrázek ve větším formátu. LAMINO Plus zaručuje vysokou odolnost proti průhybu polic.


Lamino je nejrozšířenějším materiálem používaným k výrobě moderního nábytku. Je k dispozici v různých provedeních, včetně lesklého, matného, jemně strukturovaného nebo se strukturou dřeva. Přední výrobci: DDL, EGGER, KRONOSPAN.


LTD lamino lze vyrábět s nižší emisí uvolnitelného formaldehydu, jenž splňují kritéria E1.

Rozměry: x 1x cm. Naši pracovníci vám poskytnou jakýkoliv rozměr. Výrobci LTD desek jako DDL, Kronospan a EGGER nabízejí LTD desky. Název dekoru cenová skupina 8. LTD KRONOSPAN – vzorník barev.


DTD THERMOPAL – vzorník barev. Chybí: vzorník Lamino desky tl. KRONOSPAN poskytuje velké možnosti výběru z mnoha dekorů s různými povrchovými strukturami. Vybrat do interiéru ten. Dekory korpusů a dvířek lamino – tento vzorník Vám může posloužit při výběru barvy nebo dekoru korpusů skříněk, ale také při výběru dvířek z DTDL ( lamina ). Ukažte své já pomocí barev s programem KRONOSPAN Express Colour.


Na spodní stranu (kde se šroubují nohy) se používá jiné zbytkové lamino pouze podobné barvy. Je to jednak z důvodu co nejlepší ceny a jednak z ekologických důvodů, aby se využilo co nejvíce materiálu. Na objednávku je možné vyrobit desky pohledové i ze spodní strany (například při použití desek na galerii, kde jsou vidět i zespoda).


Další dezény a materiály uvidíte přímo v našem interiérovém studiu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...