středa 26. února 2020

Suzuki s cross akce

S-Cross Range now from £1499†. The efficient and comfortable crossover has it all, with advanced safety features and plenty of space. Nový S - Cross s financováním a zimními pneu zdarma - akce ukončena.


Suzuki s cross akce

Jedná se o atraktivní financování s navýšením splátek od Suzuki Finance a sadu zimních pneumatik zdarma. Oba benefity lze kombinovat. The SXS – Cross SZ5‘s Boosterjet turbocharged petrol engine offers 1HP and great fuel efficiency. ALLGRIP 4-wheel Drive system The ALLGRIP 4-wheel Drive comes as standard on the SXS – Cross SZ, making it ready for anywhere at the turn of a dial. By comparison a Skoda Yeti starts at group 1 and a Vauxhall Mokka X starts at just group 7. S - Cross naplní všechna vaše očekávání, můžete se s ním vydat kdykoli kamkoli.


Suzuki S - Cross je plně funkční rodinný vůz s novým nápaditým a originálním designem. Pokud máte zájem o zaslání prospektu automobilu Suzuki , tak prosím vyplňte o jaké prospekty máte zájem, Vaše kontaktní údaje a vyberte si, kterému prodejci Suzuki chcete svůj požadavek zaslat. Magyar Suzuki Corporation Ltd. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Czech Republic, organizační složka - zastoupení Suzuki Motor Corporation v České republice. With powerful and efficient Boosterjet engines, advanced safety features and more space than ever, the Suzuki crossover is the perfect synergy of comfort and SUV capability. Akce platí na nové vozy objednané v době trvání akce a zároveň předané zákazníkovi do 31. Suzuki si vyhrazuje právo na předčasné ukončení akce či její modifikaci. DDiS SZALLGRIP 5dr This car is currently reserved.


We may have a similar vehicle in stock, so please contact us for more details and we’ll get right back to you. Nabídky operativního leasingu na nový vůz v různých nájezdových i výbavových konfiguracích. Pro ilustraci výhodnosti dopočítáváme i cena za kilometr nájmu auta (bez paliva a servisu, pokud není v ceně). Podrobnou výbavu, další detaily i poptávkový formulář najdete po rozkliknutí.


Kč AMV AUTOPRODEJ Nabízíme celou modelovou řadu vozidel Suzuki na prodejní ploše autosalonu, předváděcí jízdy, financování vozidel, servis vozů značky Suzuki , výkup vozů všech značek a odkoupení vašeho vozu na protiúčet. S ‑ Cross nabízí veškerý prostor, který potřebujete pro realizaci Vašich velkých plánů. I s pěticí lidí na palubě zůstává pro zavazadla celých 4litrů zavazadlového prostoru.


Ať už vyrážíte za sportem, na rodinné setkání nebo vstříc outdoorové dovolené, chytře navržený S ‑ Cross má dostatek prostoru pro uložení všech Vašich dobrodružství. The latest package of changes will certainly help its cause topped by the new engine that is a definite significant impovement. The S - Cross range is refreshingly simple, with a choice of either a 1. It scored well across the boar including a rating for adult occupant protection.


Now facelifted with some butch, mean looks we tested the new diminutive 1. It’s also proof that appearances can be deceptive, because under that rather nondescript body is a car of real quality. Nejnovější svolávací akce Suzuki. Here, we tell you all about the spec, performance and price of the 1. However, the SXS - Cross is different. Cabin materials have been improved inside, but. Nejčastější závady Suzuki Svolávací akce Rapex Recenze ojetin Vaše zkušenosti Otestujte si VIN Závady odstraňované při svolávacích akcích Suzuki většinou nevypovídají příliš o spolehlivosti toho kterého vozu.


I často svolávaný model může být dobrou volbou a platit to může i naopak. O svolávacích akcích a spolehlivosti píšeme v jiném článku. Nová generace motoru BoosterJet nyní. Autorizovaný dealer Suzuki , společnost AUTOBOND GROUP a. SUZUKI S-CROSS - Akce zimní kola zdarma.


Vlastní síť autoservisů s prodejem náhradních dílů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...