čtvrtek 20. února 2020

Střešní latě impregnované

Dostupné na prodejnách. Touto dopravou je možné společně se střešními latěmi zavézt i OSB desky, KVH hranoly a palubky, ne však ostatní stavební materiály. Milí zákazníci, rádí bychom Vás informovali o změnách v oterírací době běhěm 8. Pokud se chcete dozvědět více informací o střešních latích, přečtěte si článek na téma střešní latě. Konstrukční řezivo - Hranoly, prkna a latě.


Střešní latě impregnované JAFHolz 30xmm.

Prkno stavební impregnované smrk. Prodávají se již impregnované. Minimální počet k odběru: m. Tento produkt lze koupit. Tyto střešní latě v rozměru 30x50mm se používají nejčastěji jako tzv. Dohoda,v případě zájmu volejte, p. Skladem v e-shopu i na prodejnách.


Prkna stavební prizmovaná najdou využití při pohledových aplikacích jako například plotovky a podhledy. EZIVO – střešní latě , desky.

Kdy vám stačí střešní latě 30xa kdy je lepší použít 40x? Nabízíme střešní latě na nosné konstrukce a jiné využití. Impregnované střešní latě ze smrkového dřeva. Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu latí.


Spolu s nosnými trámy vytváří konstrukci pro montáž střešní krytiny. Naše střešní latě dodáváme z kvalitního, zdravého dřeva, se zárukou dlouhé životnosti střechy. Nabídka Díky svým přednostem jsou naše střešní latě oblíbeným materiálem pro stavby i rekonstrukce střech všech velikostí. Jejich hlavní uplatnění je ve stavebnictví. Jako lať pod krytinu nebo jako podkladní lať na výrobu roštu.


Ale dá se využít i pro kutilskou výrobu, regály atd. Dodáváme především borovicová a smrková prkna. Prkna nabízíme v širokém rozměrovém sortimentu, jak. Vhodné na nosné konstrukce, tvrdé střešní krytiny pro vytvoření vzduchového prostoru mezi vlastní střešní konstrukcí (krovem) a střešní krytinou s nosným laťováním. Latě nejsou uměle vysušené.


Použití: při výstavbě dřevěných rodinných domů, na. Nabízené střešní latě odpovídají platným evropským výrobním normám. Stavební dřevo koupit o objednat u OBI.


Hloubková impregnace stavebního řeziva.

Tuto výhodu oceníte hlavně při montáži těchto střešních latí. Potřebujete střešní latě impregnované ? AKCE STŘEŠNÍ LATĚ SMRK - IMPREGNOVANÉ. Smrkové latě impregnované , určené pro vytvoření laťování pro střešní krytiny. Pro konstrukční účely nabízíme našim zákazníkům i impregnované střešní latě ve standardních rozměrech a hraněná stavební prkna v síle mm. Dřevěné terasy, podkladní hranoly Součástí našeho sortimentu je rovněž materiál pro stavbu dřevěných teras včetně příslušenství.


Uplatnění však naleznou i jako podkladové rošty pod podlahy nebo zábradlí na stavbách. Díky hloubkové impregnaci mají střešní latě zvýšenou odolnost vůči škůdcům a plísním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...