úterý 25. února 2020

Modřínové latě cena

Prodej dřevěných trámů. Toto řezivo se využívá ve stavebnictví jako střešní latě , v různých dokončovacích pracích a také při výrobě nábytku a jako dřevěné plotové latě. Tloušťka a šířka trámu je závislá na způsobu použití: podkladní hranol pod obkla jako základ konstrukcí, v stavebnictví, jako podklad pod dřevěnou terasu nebo podlahu.


Lať střešní x délka 1m. Dřevěné fošny jsou oblíbeným stavebním a truhlářským řezivem s širokou škálou použití.

V naší nabídce najdete dubové, modřínové , smrkové a borovicové fošny. Pořiďte si kvalitní modřínové palubky na odvětrávanou fasádu, která vám vydrží až 1let! Stavební dřevo koupit o objednat u OBI. DPH m- jakost II, cena bez.


Modřínová lať x délka 4m cena za kus. Barvy a oleje na dřevo (23). Kalkulačka ( ceny bez DPH):.

Fošny: smrk, borovice, modřín. Proto svým zákazníkům můžeme nabídnout náš široký modřínový program:. Vám na vyžádání poskytneme. Cena bez DPH: Délka m Kvalita b. Vhodné jako podkladní rošt pod dřevěnou terasu a podlahu nebo konstrukční rám pro dřevěnou fasádu. Ale to platí jen pro ty modřínové z Ruska.


Sibiřský modřín je totiž vysoce voděodolný, protože obsahuje pryskyřici odpuzující vodu, a velmi tvrdý, což znamená, že se jen tak nepoškrábe, nenabobtná při polití vodou a úspěšně odolá všem povětrnostním vlivům. Tyto vlastnosti oceníte obzvláště při každodenní zátěži podlahy. Vedle toho dřevo sibiřského.


Firma leží nedaleko Prahy, směr Kladno. Nabízíme i doplňkový sortiment jako je spojovací materiál (vruty, hřebíky, hmoždinky, patky, úhelníky), ochranné a ošetřující nátěry, lepidla a impregnace. Pondělí - Pátek: - Sobota: - Neděle a Svátky: ZAVŘENO. Latě jsou horší kvality, tzn. Občas kůra na konci nebo sem tam suk.


Jsou pohledové pouze z jedné strany.

HRANOLY SUŠENÉ HOBLOVANÉ SMRKOVÉ. Disponujeme díky rozsáhlému skladu širokým sortimentem stavebního řeziva, jako jsou desky, fošny, hranoly a střešní latě různých dimenzí a délek. Drásané palubky Hoblovaná prkna, plotovky Dřevěné terasy Podkladové hranoly KVH hranoly Střešní latě , stavební řezivo.


Popis: sušené hoblované modřínové hranoly. Nedílnou součástí našeho sortimentu je vedle sušeného tuzemského. Lať je typ hraněného řeziva. Běžně se latě vyrábějí ze smrkového dřeva. Vyberte si z dostatečných skladových zásob, nebo u nás poptejte kvalitní latě na míru.


Kdo někdy stavěl střechu, bez latí se neobešel. Pila Liška se zabývá zakázkovým pořezem a výrobou řeziva, krovů, hranolů, latí na zakázku dle požadavků zákazníka. Na naší pile v Lužné u Vsetína připravíme jak kompletní střešní vazbu, tak i drobné zakázky na pergoly, altánky atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...