pondělí 24. února 2020

Mince prodej

Vítejte v prvním česko-slovenském online obchodě s numismatikou! Online obchod Vám nabízí velký výběr papírových platidel (notafilie), mincí (numismatika), řádů, vyznamenání (faleristika), plaket, akcií, dále pak alba a obaly, pomůcky pro sběratele, katalogy a ceníky. Mince PRAHA: Mince PRAHA. Adresa prodejny : Školská 3 Praha ( ve dvoře ) více zde MAPA Vážení zákazníci, od úterý 28.


Prosíme zákazníky, aby dodržovli vlád.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodáváme sběratelské a investiční mince. Z naší nabídky si můžete vybrat zlaté, stříbrné a historické mince pro každého numismatika. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Investiční mince jsou plnohodnotné mince , stejně jako mince oběžné či pamětní.


Plnohodnotné v tom smyslu, že mají nominální hodnotu a jsou tak součástí měnových soustav států.

Oproti investičním slitkům raženým či litým v soukromých rafineriích jsou mince raženy se zárukou mincovny, která je razí a státní. Numismatika Olomouc nabízí široký sortiment mincí, zlatých mincí, medailí a sběratelských potřeb pro numismatiky. Emise pamětních mincí ČNB se řídí pětiletým emisním plánem, který obsahuje mince ze stříbra a také zlaté pamětní mince. Ostatní - Prodam mince bazar. Vybírejte z 7inzerátů.


Anglické mince , české mince , německé mince , ale i antické a pamětní mince a především výkup a prodej mincí, to vše zaměstnává denně mysl každého numismatika. Společnost Argo Numismatika poskytuje prodej a výkup mincí, medailí, bankovek a vyznamenání. Kamenný obchod naleznete na Vinohradech v Korunní ulici 8 Praha 3. Vám nabízí pamětní stříbrné a zlaté mince , sady mincí a medaile, římské mince , brakteáty, denáry, pražské groše, tolary, dukáty a další numismatické zboží.


Přehledná mapa stránek. INVESTIČNÍ ZLATÉ MINCE Ryzí zlato za nejvýhodnější cenu. Snad každý člověk má doma nějaké ty mince po babičce, pár drobáků, které si kdysi přivezl z cest nebo nějaké staré mince či bankovky, které zůstaly na našem území po Němcích či dokonce z doby Rakousko-Uherska. Výkup a prodej numismatického materiálu – mince , bankovky, medaile, vyznamenání, pohlednice, sběratelské potřeby.


Tyto mince se poté dostávají do hledáčku numismatické obce a jsou předmětem mnoha aukcí. Většinou se ani nedostanou do oběhu a šance na nalezení takovéto mince je mizivá. Ale přece jenom je nějaká šance a třeba právě vy najdete.

Informace pro smluvní partnery pro prodej sběratelského materiálu. Objednávka sběratelského materiálu – mince z drahých kovů (pdf, 1kB), Historie. AUREA Numismatika – Vykupujeme za hotové staré mince , medaile, bankovky, řády, vyznamenání a staré pohlednice. Světové mince - Váš exkluzivní distributor mincí z celého světa.


Podívejte se na naší nabídku stříbrných a zlatých mincí! Na tejto stránke môžete ponúknuť svoje mince na predaj, na výmenu, nechať si ich oceniť alebo zadať dopyt ak niečo konkrétne hľadáte (všetko cez tlačidlo Pridaj inzerát, ktoré uvidíte po zaregistrovaní). Bangladesh 1taka = 10- Kč.


Album na mince PREMIUM - Universal, se různými listy a černými mezilisty. Nabízíme investiční zlato a ostatní drahé kovy ve formě mincí a slitků. Průhledný rámeček o velikosti 1x 1mm 535.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...