pátek 28. února 2020

Likov reklamace

Kontakty Sídlo firmy, fakturační adresa: LIKOV s. Likov – systém stavebních profilů, příslušenství pro střechy. Pokud kupující podpisem v dokladech dopravce převzetí zásilky potvrdí, je zásilka považována za bezvadnou a na dodatečné reklamace neúplnosti nebo. LO zakládací profil s okapnicí pro založení tepelně izolačních desek. Pavlína Vacková Objednávky, expedícia, fakturácia tel.


Reklamační řád: Reklamacni_rad. Pavla Popková Obchodná referentka - reklamácie SK SK tel. Hana Šírová Obchodná referentka. Hlavní činnost společnosti spočívá ve výrobě a prodeji okeních profilů se zaměřením na systémy tepelné ochrany budov ETICS, suchou výstavbu a také omítkové systémy. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. You are using an unsupported browser. If you see some unexpected behavior, you may want to use a supported browser instead. LX-LPE lišta parapetní se sklovláknitou výztužnou tkaninou a pěnovou páskou pro zajištění dilatujicího napojení parapetní lišty na tepelný izolant v kontaktním zateplovacím systému – ETICS. Marné uplynutí této lhůty se považuje za podstatné porušení smlouvy a kupující má právo od kupní smlouvy odstoupit.


Za okamžik uplatnění reklamace se považuje okamžik, kdy dojde. Samozřejmostí je i barevné řešení pro napojení lišt ve podobné RAL barvě jako je fasáda nebo vnitřní omítka. LIKOV – úprava cen perlinek a bandáží ADFORS. Ceník – LIKOV Lipůvka, spol.


LW66-ukončovací profil soklový – přechodový 2m, LIKOV s. Nůžky na PVC lišty Profi – multifunkční, LIKOV s. Z důvodu změn cen sklovláknitých tkanin a bandáží ADFORS zohlednní od 1. Kč po slevě bez DPH cena. Práva a povinnosti smluvních stran ohledně odpovědnosti prodávajícího za vady, včetně záruční odpovědnosti prodávajícího, se řídí příslušnými obecně závaznými předpisy. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


V případě, že má v držení kupující doklady, které prokazují existenci vady (např. znalecký posudek, dodací list apod.) je povinen tyto doklady předložit prodávajícímu. Vše kamkoli po ČR dovezeme komfortně a bezpečně. O výsledku reklamace je kupující informován způsobem sjednaným s prodávajícím (e-mailem, telefonicky, písemně), a to nejpozději do dnů od převzetí předmětu plnění k vyřízení reklamace. V případě řešení reklamací použijte prosím reklamační formulář: Pozáruční servis a poradenství pro oblast konvektory - elektro: travnicek.


Na e-shopu nebo pobočkách v ČR nabízíme elektroinstalační materiál a svítidla. Univerzální klička na rozvaděče LIKOV , která otevře čtyři různé zámky rozvaděčových dveří. Ideální malá velikost, která se schová jak do kapsy, tak do šuplíku ve stole či autě. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí soklové lišty po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Nakupte soklové lišty za nejpříznivější online ceny.


Případné poškození je nutné sepsat IHNED do dodacího listu, na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Zboží je nutné kontrolovat IHNED po převzetí dříve než přepravce odjede. Dodací doba je obvykle - pracovních dnů dle výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...