čtvrtek 30. ledna 2020

Labyrint liberec

Už se Vám někdy stalo, že jste zabloudili? Expozice jsou ve prostorách a najdete zde několik typů bludišť - klasické zrcadlové bludiště, temný labyrint se strašidly i křišťálové bludiště se skly. Unikátní zrcadlový labyrint představuje největší stacionární bludiště se 1velkoplošnými zrcadly.


In the shadow of a world-known hotel and in the embrace of the Jizera Mountains lies a city which prob. Liberec - IQ park LABYRINT BOHEMIA, o.

Otevřeno je od soboty 16. O letních prázdninách 1. Losing and finding way is funny! CENTRUM BABYLON nabízí řadu volnočasových aktivit pro rodiny s dětmi, ubytování ve WELLNESS HOTELU i kongresové prostory s interiéry pro školení i plesy. Největší zrcadlové bludiště v Evropě můžete navštívit v Centru Babylon v Liberci, kde na vás čeká kromě labyrintu i spoustu jiné zábavy. Navštivte unikátní zrcadlový labyrint ! Největší stacionární zrcadlové bludiště na kontinentě vybavené 1velkoplošnými zrcadly rozmístěnými po chodbách, jejichž délka dosahuje 2metrů.


Hebrejské nápisy na zdi připomínají, že stojí na místě nacisty vypálené synagogy a získala přízvisko Stavba smíření.

Zrcadlový labyrint je uzavřen v souladu s aktuálním opatřením vlády. Hotelový areál je v nejvýše položené části Horní Bečvy zvané Bečvice ve výšce cca 7m n. Areál je ideálně dostupný z mezinárodní silnice E4na Slovensko směr Makov - Žilina. Jablonec nad Nisou, uzavřeno, stavební. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Urban nakreslil nejdelší vtip na světě, na louce z něj udělá labyrint. Nejdelší vtip beze slov na světě je novým majstrštykem kreslíře Petra Urbana. Labrys znamená minojská kultovní dvojbřitá sekera, která měla jeden břit pro smrt a jeden pro život.


Labyrint totiž znamená původně Dům dvojbřité sekery. Asi se jednalo o kultovní nástroj, který byl symbolem minojských vládců. Obsahuje takové množství složitých. Antonína Paduánského 3. Explore other pilgrimage sites. The biggest stationary mirror maze on the continent!


Visit the biggest mirror labyrinth in Europe!

Science is fun, but fun is not rocket science. Come and have fun in the first Czech science centre, iQ. See photos from visitors to Centrum Babylon - Labyrint. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Zrcadla v zrcadlovém bludišti jsou propojená a vytváří důmyslný systém nekonečných tunelů a chodeb.


Je jich tu použito 120! Délka chodeb je více než 2metrů. Pro neonový efekt jsou bludiště nasvícena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...