středa 25. prosince 2019

Rapi tec 2010

Rapi tec 2010

Hluboká drážka pro bit usnadňuje a urychluje bezpečnou práci. Drážky pod hlavou snadno zahloubí vrut a velmi ostrá špička zajistí rychlé zakousnutí vrutu do materiálu. Velmi ostrá špička zajistí rychlé zakousnutí vrutu do materiálu.


Rapi tec 2010

Počet ks v balení: ks: Dostupnost: SkladeKč. Upřesnit parametry materiál. Rapi - tec TERASO Rapi - tec Teraso. Neodolává působení kyselin.


Nevhodný pro dřeviny s vysokým obsahem tříslovin. Vyšší kroutící moment do zlomu oproti. Nemůžete vyplnit toto pole.


Rapi tec 2010

Vrut příjemný k práci, perfektně zpracován tak aby nezdržoval a došlo k rychlému zašroubování. Co byste měli o tomto vrut ještě vědět: Vrut je vyroben z jakostní oceli se speciálním požadavkem na tepelné zpracování. Představují novou generaci vrutů, která přináší ve srovnání s běžnými vruty uživatelský komfort a lepší užitné vlastnosti. Koterovská 1 Plzeň svátek má Robert. V případě zápustných vrutů se jejich délkou rozumí celková délka, včetně hlavy.


POPIS: RAPI - TEC představují novou generaci vrutů, která přináší ve. Hlboká drážka pre bit uľahčuje a urýchľuje bezpečnú prácu. Vyzvedněte na našich prodejnách po ČR.


Rapi tec 2010

Vzorková prodejna v Praze. This fast hardening mortar is formulated to realise pavements, and repair or resurfacing of damaged industrial pavements. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tžlutý je dostupný přímo na prodejně. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zdali by Vám vyhovoval. V případě Vašich dotazů, Vám rádi poradíme.


Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první! Txkalený nerez ( různé délky ) NOVÉ. Vrut RAPI - TEC BSP s vrtací špičkou do tvrdých dřevin Novinka.


Vruty pro konsrukční řezivo, OSB, MDF, dřevotřísku. Jehlová špička - dobrý náběh, hluboká drážka TORX, dvouchodý závit s kluzným lakem, bez předvrtání. Drážka TORX průměr do 5mm - T1 průměr 4mm T2 průměr a 5mm T2 průměr 6mm T30.


Více v detailním popisu. Here you’ll find support for teaching and studying BTEC Nationals in Applied Law (QCF). These vocational qualifications help level students develop the practical knowledge, skills and understanding they need to prepare for their chosen career.


Units offered include understanding law making, dispute solving in the legal system, contract law. The first year rate is currently determined by a combination of COemissions (higher CO= higher tax) and the type of fuel the car uses.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...