pondělí 30. prosince 2019

Prodej vánočních stromků lipůvka

Dozvíte se zde nejen několik zajímavostí ohledně pěstování vánočních stromků , aktuální cenovou nabídku na vánoce, nebo jak nás kontaktovat. Prosincový prodej ze dvora. Prodej přímo od pěstitelů.


Naše společnost se již přes let zabývá pěstováním a prodejem vánočních stromků. Pěstovaný sortiment dřevin. V současné době hospodaříme na ha.

V nabízeném sortimentu vánočních stromků převažuje Jedle kavkazská, kterou pěstujeme na ha. Každý den včetně sobot a nedělí od 9. Vánoční stromky Oucmanice. Jsme rodinná firma zabývající se pěstováním a. Plantáž se nachází v… více.


Rezervace vánočních stromků. Letošní prodej čerstvě řezaných stromků bude situov. Vážení zákazníci, v letošním roce budeme opět prodávat vánoční stromky přímo z plantáží.


Všechny nabízené stromky pochází z českých plantáží vánočních stromků a jsou řezány až poslední listopadový týden.

Calta - pěstování a prodej vánočních stromků. Firma Calta se zabývá pěstováním a prodejem vánočních stromků. V našem sortimentu naleznete vše od smrku ztepilého, smrku stříbrného (pichláče), borovice lesní, borovice černé, jedle kavkazské - nordmanské až po. Vlastníme plantáže, ze kterých si určitě vyberete. Zde se dozvíte několik detailů o naší rodinné firmě, sortimentu pěstovaných vánočních stromků , systému jejich prodeje, fotogalerie a kde nás najdete.


Firma Dalibora Baláše zajišťuje dodávku stromků pro klienty z okresu Frýdek-Místek i celého Moravskoslezského kraje. Kůrovec na Vysočině zasáhl letos také do prodeje vánočních stromků. Některé tradiční prodejce na jejich obvyklých místech nenajdete.


Příkladem může být Správa městských lesů Jihlava (SML), která tentokrát prodej vánočních stromků vůbec nezahájí. Webové stránky firmy Domažlické městské lesy spol. IKEA v Praze, Brně a Ostravě v prodeji vánoční stromky za 4Kč.


Mountfield již tradičně začíná koncem listopadu jejich prodej ve všech svých prodejních centrech v České republice a na Slovensku. A nejinak tomu bude i letos. Na trh dodáváme v menším množství i borovice lesní. Naše vánoční stromky jsou pečlivě ošetřovány, zbavovány plevele, pravidelně zastřih.


Pro nákup v prodejně nepotřebujete objednávat, stromků bude dostatek. Lysá nad Labem, Stratov, Ostrá, Kostomlaty nad Labem, Nymburk, Milovice, Poděbrady, Straky, Zbožíčko, Benátky nad Jizerou, Benátecká Vrutice, Stará Lysá. Stromky pro potomky Tel.


Naše hlavní práce je pěstování vánočních stromků.

Nabízíme široký sortiment stromků jako je jedle, smrk, smrk pichlavý a borovice , kdy z jara a na podzim máme k prodeji i sazenice těchto stromů. Zaměřujeme se na jejich velkoobchodní a maloobchodní prodej přímo z našich plantáží. Soukromá plantáž Přehájek se rozkládá uprostřed jižních Čech na ploše 10ha.


Specializujeme se výlučně na pěstování jedle kavka. V našem zahradnictví prodáváme také hnojiva, substráty a chemické přípravky pro zdravý růst rostlin. Při jejich výběru vám rádi poradíme. Blansko vedle autobazaru Hrazdíra na ulici POŘÍČÍ Kuřim naproti čerpací stanici 9-18h Blansko Gellhornova naproti lomu Arno.


K výsledné ceně, která je závislá na výšce stromku se přip. Sortiment Odběr ve velkém Kusový odběr Balicí technika Fotogalerie Kontakt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...