pátek 27. prosince 2019

Prodám tvárnice porfix

Prodám U tvárnice porfix na věnec, rozměr 375. Vyzvednutí Lužice u Hodonína. Při opracování PORFIX QPORU nevzniká téměř žádný odpa proto přináší úsporu materiálu. Při jejich využití ušetříte i čas, protože větší rozměry zdících prvků a jejich přesnost.


Detaily i velké celky, tvárnice i příčkovky, stropní nosníky i zdicí malta. Díky komplexnímu stavebnímu systému zvládnete cokoli.

Bílý pískový PORFIX je ideální pro nový dům, rekonstrukci bytu, vybudování garáže. Má vynikající technické parametry, prémiové produkty jsou navíc vhodné pro nízkoenergetické a pasivní domy bez dodatečného zateplení. Dále nabízím nekompletní palety tvárnic šíře 15 2a 2mm. Každý dom je originál, každý stavebník má iné priania. Pórobetónové tvárnice PORFIX obstoja vo všetkých situáciách.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů porfix. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pórobetonové tvárnice PORFIX obstojí ve všech situacích.


A navíc: vyrábíme ho v Čechách a na Slovensku.

Dobrý den prodám zbytky ze stavby kusů ytongu 600x250x2cena za kus korun, dále prodám porfix tvárnice šíře také 250mm ,cca kolem kusů cena za kus. Zdít s Porfixem je hračka. Díky snadnému řezání lze vytvářet detaily i drážkování. TVÁRNICE PORFIX PREMIUM P2-4- PDK, 500x250x500. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit.


PORFIX je obľubený stavebný systém, ktorý je dnes už pojmom pre generácie stavbárov i užívateľov. Stavebný systém PORFIX tvoria tvárnice v troch pevnostno-objemových triedach, priečkovky, MAXI priečkovky, U- profily, nosné a samonosné preklady, stropný systém a lepidlo. Svahová tvárnice betonová 35x30xcm. Porobetonové tvárnice jsou vyráběny z. Porfix je v nabídce jako levnější varianta. Ytong Statik Plus P6-650.


Kup teď Kč s dopravou Kč. PORFIX je komplexní stavební systém pro hrubou stavbu, který zahrnuje tvárnice ve třech pevnostně-objemových třídách, příčkovky, U-profily, nosné a nenosné. Se stavebním materiálem PORFIX se nemusíte nijak omezovat. Vse co tady pisete jsou kraviny, porfix (qpor) je uplne srovnatelny s ytongem neho. PORFIX je komplexný stavebný systém, ktorý zahŕňa tvárnice v troch pevnostno - objemových triedach, priečkovky, U-profily, nosné a samonosné preklady, stropný systém a lepidlo.


Variabilná skladba týchto prvkov sa dokáže prispôsobiť aj tým najneobvyklejším požiadavkám a konštrukčným detailom. Ak pri stavbe využijete ucelený systém PORFIX , zabránite vzniku.

Nízká hmotnost, výborné izolační parametry a provedení HL i PDK řadí tyto tvárnice na bázi křemičitého písku mezi vynikající produkty současného trhu. Projděte si inzeráty porfix tvarnice na inzertním serveru AVÍZO. Tvárnice PORFIX P2-4spoří náklady a skvěle se. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Koupím tvárnice , ytong, porobeton, pouze nepoužité zbytky ze staveb šířky 30cm, přijedu, odvezu (Ov a okolí), nabídněte. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Kvalitní zdicí materiál pro hrubou stavbu. R (palet), možno vyložení HR !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...