pátek 27. prosince 2019

Kümpers textil sro liberec

Dále je výrobcem tkalcovských přízí v jemnostech a druzích, jejichž rozdělení je uvedeno v kolonce - výrobky - příze. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Úprava a spřádání textilních vláken a příze, Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Je aktivní bez omezení činnosti. Předměty činnosti ze statistického úřadu. ARES nebyly do dnešního data změněny.


Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. GRANDUM ( Liberec - Liberec XI-Růžodol I) látky, galanterie a bytový textil.


Prodej látek, metráže, šicích strojů, galanterie a bytového textilu. Kašparova 59 Liberec XXV-Vesec. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket). Dopravní podnik města Liberce (=Stadtverkehrsbetrieb der Stadt Liberec ) Herr Aubrecht Mrštíkova 3. Obchodni Centrum Forum Liberec. Kümpers textil , Machnín, Liberec , Czech Republic.


Těchonín) Výroba technických a bytových tkanin a tkanin pro oděvní průmysl. Záclony, povlečení a bytový textil DANTE Nejjednodušší a nejlevnější způsob, jak oživit a zpříjemnit interiér bytu nebo domu, je pořídit nový bytový textil. Rádi vás proto vítáme v našem internetovém obchodě s bytovým textilem a různými doplňky a věříme, že si z bohatého sortimentu záclon , závěsů a povlečení vyberete. Hodnocení firmy KÜMPERS TEXTIL od.


Práce Liberec volná místa a brigády Liberecký kraj – inzerce pracovních. ABT Bytový textil ATELIÉR BYTOVÉHO TEXTILU PRAHA - ochranná známka, majitel Ing. Nové práce pro nižší střední odborné vzdělání v Liberci.


Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Výroba stuh - Elas s. Výroba metrového textilu a příze v Stráži nad Nisou. Výroba vysoce kvalitních technických a oděvních tkanin.


Cenově výhodná móda a další zboží Vždy aktuální dámská móda, pánská trička a kalhoty, móda pro děti každého věku: KiK textil a Non-Food spol. Nabízíme kusové koberce a levné koberce originálních dezénů, barev, mnoha velikostí a vzorů. Koberce Breno nabízíme v naší specializované prodejně. Nabízíme rovněž sedací pytle v širokém spektru barev, designu a materiálů, PCV podlahy a garnyže za exkluzivní ceny.


Volná pracovní místa MPSV, Firma: LADEX Group spol. Matějovský Ložní povlečení (r) Internetový obchod výrobce ložního povlečení, ložního prádla, dětského povlečení, prostěradel a dalších ložních doplňků, licencovaných (Krtek a další) i klasických v bavlně, krepu, saténu nebo flanelu. Hlavním oborem činnosti je Úprava a spřádání textilních vláken a příze. Společnost „SERVICE TEXTIL s. Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy.


Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, sídle společnosti. TEXTIL HALLE - ochranná známka, majitel TEXTIL HALLE s. Vybírejte z široké nabídky technických tkanin, mezi kterými najdete dílenské závěsy, plachtové přístřešky, plachty pro lodě, nehořlavé textilie, lana, knihařská plátna, geotextilie či různé filtrační a čalounické tkaniny určené pro další zpracování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...