pondělí 23. prosince 2019

Jak vybrat odstín tvářenky

Nakupování tvářenky může být hračka, pokud víte, jaký odstín pro svou pleť zvolit. Možná vám pomůže tento návod: Světlý typ pleti: Tvářenka by měla mít světlounce růžovou nebo broskvovou barvu. Kdybyste si vybrali tmavší odstín tvářenky , potlačí váš přirozený nádech pleti. Na druhou stranu se jí ale další miliony žen úspěšně vyhýbají, protože si nejsou jisté, jak ji správně používat, nebo jak si vybrat ten pravý odstín.


Dnešní článek vám pomůže vytěžit ze své tvářenky maximum , aniž by vaše nalíčené tváře připomínaly obličej cirkusového klauna. Zde se dovíte, jak si vybrat barvu očních stínů k vašim očím.

Základem všeho je kontrast. Já si myslím, že můžete na očích mít jakoukoliv barvu, pokud ji dokážete jemně. Aplikaci tvářenky zjemnila až Marilyn Monroe, a právě v její době se začaly objevovat i červené a více lesklé odstíny. Abyste doma nezjistila, že je.


Tipy na kvalitní tvářenky , rady jak vybrat správnou tvářenku a jak ji poté nanášet a. Správně zvolená tvářenka by měla přivést pozornost na hezký odstín tváří. Jak vybrat správný odstín tvářenky ? Zvolit správný odstín tvářenky je stejně důležité jako zvolit správný odstín make-upu. I na barvě tvářenky závisí celkový dojem ze svěže nalíčeného obličeje.

Proto se při výběru tvářenky spolehněte na místo, kde je nejznatelnější průtok krve. Vybrat si svůj správný odstín tvářenky může být obtížné. Tuto sezónu se na módních molech objevovalo mnoho šokující růžové, ale pro takový odstín musíte být odvážná a taky je pravda, že ne všechny typy pletí s růžovými tvářemi vypadají dobře.


Pak už postupujte, jak jste zvyklá, tedy naneste make-up nebo BB krém. A až poté přichází na řadu tvářenka. Vyberte si správný odstín. Jedné z nás může daný odstín slušet, jiné zase naopak.


Nevhodně zvolený barevný tón tvářenky vám může mnohdy uškodit. Pokazí celkový dojem nebo vás postarší. No jo, ale nevypadat přitom jak Marfuša byl ze začátku přeci jen oříšek. Shrnuli jsme pro vás praktické rady, díky kterým se vám už při nanášení tvářenky nebude nejistotou třást ruka. Paleta barev se sice pohybuje ve stále stejných barvách, nicméně každý odstín je trochu jiný, proto si můžete vybrat takový, který vám bude přesně sedět.


Nabídka barevných odstínů očních stínů je nepřeberná. Doby, kdy modré oční stíny používaly všechny ženy a dívky bez výjimky, protože nebylo na výběr, je dávno pryč. Jak zvolit odstín tvářenky ? Chtěla bych jako vyvolat dojem mírného stínu u lícních kostí ale koupila jsem si v drogerii tvářenku a vypadá to divně. Důležité je vybrat si správný odstín.


Pokud jste světlý typ (máte narůžovělou pleť a světlé vlasy), potom určitě zvolte i světlý odstín tvářenky , jako je růžová nebo broskvová.

Nikdy nepoužívejte příliš výrazné barvy, které by potlačily váš přirozený nádech pleti. Namalovat si rty je asi ten nejrychlejší způsob, jak být okamžitě krásná. V nepřeberném množství barev a odstínů ale může být těžké vybrat si rtěnku, která vám opravdu sluší. Nenechte se však od nákupu odradit, stačí, když se při výběru budete řídit jednoduchými pravidly.


Vybrat správný odstín makeupu je někdy nadlidský výkon, zvláště pak v našich drogeriích, jak pro sebe vybrat ten nejlepší? To se dozvíte v dnešním videu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...