středa 27. listopadu 2019

Spojování okapových rour

Spojování okapových rour. Instalace okapového systému z pozinkovaného plechu. Proto je montáži okapů třeba věnovat náležitou pozornost.


Při spojování jednotlivých žlabů použijeme spojku žlabu. Video-návod instalace okapového systému.

S tímto videem již pro vás nebude montáž okapu neznámou. Jednoduše postupujte pomocí tohoto videa a výsledek máte zaručen. Dále namontujte objímky rour – nejméně dvě na každý samostatný díl roury.


Maximální vzdálenost mezi objímkami je m. Do cihlové nebo kamenné zdi vyvrtejte otvor, vložte hmoždinku a objímku připevněte vrutem. Do dřevěné stěny připevněte objímku vrutem přímo. Zezadu ji pouze nasadíme, zepředu ji připevníme sponou (při nasazení slyšitelně zaklapne).


Je nutné přitom dodržet přibližně třímilimetrový odstup žlab�.

Montáž dokončíme namontováním střešních svodů – tedy svislých okapových rour. Nejprve pomocí hmoždinek připevníme objímky svodové roury do stěny ve vzdálenosti max. Potom do nich připevníme roury. U samotné montáže okapových rour a kolen nezapomeneme na odstranění ochranné fólie. Pozinkované okapové systémy, žlaby, svody , příslušenství.


Marley Koleno pro okapový svod DN hnědé 45°. Slouží pro svislé uchycení okapových svodů neboli okapových rour. Aktuálně se Vám zobrazují pouze plastové či pozinkované okapové žlaby, okapové svody apod.


Jak na montáž spoje žlabu. Ukáži vám jak si můžete sami spojit pod okapní žlab. Vezmete si dva žlaby obr. Máte-li upravenu délku mezikusu svodové roury podle tabulky, připojte k němu dvě kolena a napojte na žlabový kotlík.


Napojte svodovou rouru, jejíž délku si předem upravte. Okapy titanzinek spojování. Nedostatečné spojování okapových systémů. Více titanzinek a jeho koroze.


Jak-spravne-pajet-pajeni-namekko.

Titanzinek a kontakt s. Malý, místy žádný přesah okapové části střechy do střešního žlabu, viz obrázek 1. Mužete blíže posat jak ten silikon ve spojích okapu vypadal? Svody a kolena se po sesazení můžou zafixovat nýtem nebo samořezným. Každý zkušený klempíř potvrdí, že při montáži a. Nomogram na zjištění velikosti svodových rour a žlabů. Jednodoché spojování nasouváním na rozšířený konec.


Důraz je kladen na prvotřídní kvalitu materiálu. V minulosti se pro výrobu okapů používaly především pozinkovaná ocel a měď. V některých oblastech je tradičním materiálem pro okapy také titanzinek. Dále napojte svodovou rouru, jejíž délku si předem upravte.


Nejčastější použití: výroba okapových rour , spojování plechových šablon při krytí střechy, spojování okapních plechů , apod. Ukázka ručně provedeného falcování. Pak využijte naší služby profilování plechů na stavbě – na dodávce přivezeme profilovačku i požadovaný svitek osazený na odvíječi.


Falcované plechové krytiny jsou tradiční formou střech z plechu. Začne-li starý střešní žlab korodovat a odlupuje se z něj barva, je nejvyšší čas vyměnit ho za okap nový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...