středa 13. listopadu 2019

Pohledové příhradové vazníky

Valbové vazníky na prostorný bungalov v Dobřínsku u Dukovan. Příhradové vazníky včetně podpůrné konstrukce z KVH a pohledových přesahů na okapu i na. To jsou moderní dřevěné příhradové vazníky pro Vaši novou střechu.


Využití jako pohledové s označením Si nebo skryté v konstrukci označené NSi. Střešní dřevěné konstrukce, vazníky , krovy Společnost Střechy 9 s.

Naše výroba se zaměřuje především na dřevěné příhradové vazníky , střešní vazníky , klasické krovy, dřevěné konstrukce obráběné na CNC stroji a ostatní tesařské konstrukce. Pohledové vazníky MKD V oboru „dřevěných konstrukcí “ probíhá neustálý vývoj a přicházejí nové technologie do praktického používání. K těmto novým technologiím patří i dřevěné příhradové vazníky MKD. Nejstarší výrobce v ČR.


Cenová nabídka a návrh konstrukce zdarma. Ukázka tvorby ceny příhradových vazníků a klasického krovu. Sestavení cenové nabídky a návrh řešení zdarma.

Zde jsme vyráběli příhradové vazníky. Nová výrobna se nachází v Hrušovanech nad Jevišovkou. Styčníkové vazníky , krovy, střechy na klíč. Tradice, kvalita, zkušenost. Výhody příhradových vazníků Liberec.


Máte někdo pohledové vazníky – otevřený střešní prostor? Nevíte, kdo by byl schopen vyrobit? Vyrábíme vazníky různých druhů a tvarů podle přání investora. Systémy z příhradových vazníků jsou vhodné zejména pro sedlové, valbové, pultové, obloukové či mansardové střechy.


VAZNÍKY - PŘÍHRADOVÉ VAZNÍKY. Naše firma se zabývá výrobou nosných střešních konstrukcí - vazníky. Systémem dřevěných příhradových vazníků spojených styčníkovými plechy. Zastřešení prováděné pomocí této technologie plně nahrazuje zastřešení pomocí klasické technologie. Optimální návrh vazníku.


Vzhledem k zprůmyslnění jejich výroby vytlačily dříve používané sbíjené vazníky ( vazníky s hřebíkovými spoji) a jsou. Pohledové dřevěné příhradové vazníky MKD - zahájení výroby Stěhování do nových administrativních prostor ve Zlíně Otevření poboček v Praze a Brně Založení firmy na Slovensku (Trenčín) Zahájení výstavby nové výrobní haly Dok.

Protože jsou jednotlivé pruty namáhány převážně osovými silami, můžeme efektivně využít materiál a tím snížit cenu výsledné konstrukce. V široké míře se uplatňují u střešních nástaveb rodinných nebo bytových domů či při revitalizaci panelových domů. Dřevěné příhradové vazníky Příhradový vazník je rovinná prutová soustava dřevěných přířezů spojovaná ocelovými styčníkovými deskami s prolisovanými trny.


Vyrábět se začaly kolem poloviny dvacátého století v USA. Odtud se o pár desítek let později dostaly na území Evropy a do bývalého Československa. Vazníky – příhradové s. Z počátku se používaly jako střešní konstrukce pro zemědělské budovy. Po rozdělení Československé republiky se. Před více než půl stoletím byl objeven nový způsob stavby krovu.


Ke slovu přišly vazníkové střechy. Vzhledem k tomu, že jejich konstrukce probíhá ve výrobních halách, byl trochu problém s jejich přesnými statickými výpočty. Nástup počítačů ale tyto počáteční potíže zcela vyřešil. Dodané řezivo je chráněné proti škůdcům pomocí impregnační látky Bochemit QB.


Zhotovujeme příhradové vazníky pro rodinné domy, občanské stavby, zemědělské stavby, průmyslové a skladové objekty. Vyrábíme a montujeme dřevěné příhradové vazníky i klasické krovy. Máme dlouholeté zkušenosti.


Nabízíme kvalitu a přijatelné ceny. PRVNÍ CHODSKÁ TESARIO s. V pracovní dny: 6:- 14:hod. Při výrobě zpracováváme jak masivní hranoly, tak i sušené lepené hranoly KVH, BSH, DUO, TRIO v průmyslové či pohledové kvalitě, vhodné zejména na pohledové konstrukce (např. altány, pergoly). Výrobě předchází zpracování návrhu nebo výkresové dokumentace v konstrukčním programu SEMA včetně 3D vizualizace.


Možnosti výroby: krovy konstrukce rodinných domů, chat, zahradních staveb altánky, pergoly, přístřešky garážové stání dětské hřiště lávky a můstky dřevěné pohledové stropy Součástí dodávky je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...