středa 6. listopadu 2019

Hradecké lesy pohádková stezka

Trasa dlouhá přibližně km se vine od Mazurovy chalupy a končí u rybníka Výskyt. Poslední zastavení je poděkováním sponzorům s mapkou stezky. Na dalších dvou tabulích jsou pro děti přichystány bonusové pohádky. Jedinečná pohádková stezka vede královéhradeckými lesy : začíná u Mazurovy chalupy a končí u rybíka Výskyt. Na celkem kilometrech má zastavení , v rámci kterých se návštěvníci seznámí s mnoha lesními příběhy a ponaučeními.


Vydejte se s dětmi na pohádkové putování královéhradeckými lesy. Potkáte zde draka Větvičku, borůvkovou vílu a další postavičky vyřezávané ze dřeva. Pohádková stezka Pohádková stezka Mazurova chalupa Další tipy kam s dětmi v okolí.


K tomu se dozvíte spoust. Hlavní poslání společnosti je při šetrném způsobu hospodaření rozvíjet estetickou a rekreační hodnotu lesů a zpříjemňovat pobyt návštěvníků lesů při zachování přírodního lesního bohatství. CZ - tipy na výlety a zábavu pro děti. Najdete zde množství turistických a naučných stezek, cyklotras, hipotras, krytá ohniště, Mazurovu chalupu s občerstvením, rybníky a nádrže a množství informačních tabulí o rekreační, hospodářské a ekologické funkci lesa. Pro děti je zde vybudované dřevěné hradiště a také lesní pohádková a vodnická.


Pohadkova stezka - hradecke lesy 21. Dětská pohádková stezka sem byla doplněna až dodatečně. Hradecké lesy Východní Čechy,.


Nemá žádnou trasu, její panely jsou chaoticky rozeseté mezi zastávkami dendrologické stezky (po celém úbočí haldy od úpatí až k zadní lomové stěně, v prostoru zhruba 150×1metrů). Chcete-li si stezku projít, doporučujeme zvolit si svůj vlastní směr dle možností a chuti (dětí). Na haldě nelze zabloudit.


Pohádkové putování královéhradeckými lesy seznamuje s pohádkami výtvarnice a spisovatelky Marty Pohnerové, stromy, zvěří a lesním hospodářstvím. Cyklostezka po archeolo. Jak jistě víte, motivovat děti k procházce přírodou je velmi těžké, proto jsem přemýšlela, jak všechna ta báj. Kdo se bojí, nesmí do lesa. Kdo však miluje pohádky, do lesa musí, zvlášť do toho u Hradce Králové.


Na malé, ale i velké návštěvníky tu totiž čeká unikátní pohádková stezka. Pohádky napsala a ilustrovala Marta Pohnerová. Panely s obrázky a texty doplňují krásné. Track of the category Trekové kolo, Length: 4km, Altitude: 2m. Lesy jsou v majetku města již od začátku 14.


Začíná u Mazurovy chalupy a končí u rybníku Výskyt. Děti se na ní seznámí se spoustou příběhů a postavami výtvarnice Marty Pohnerové, ale i dalšími výtvory řezbářů. S Pověstmi z hradeckých lesů se můžete setkat dokonce na místech.


Dětské zábavní centrum, Ostatní, Pěší túry, Přírodní lokality, Vycházky. Rytířské hradiště v městských lesích Rytířské hradiště v hradeckých městských lesích se nalézá na mýtině v pomyslném trojúhelníku mezi lesním hřbitovem a nádržemi U Kříže a Češík. Slavnostně byla otevřena 1. Naučná pohádková stezka ke krtečkově studánce. Pokud máte stále hlad můžete pokračovat svačinkou u Dr.


První sobotu v květnu pořádal hokejový klub Pilsen Wolves ve spolupráci se Správou veřejného statku města Plzně v Arboretu Sofronka „Pohádkovou stezku mezi borovicemi“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...