pondělí 11. listopadu 2019

Dvojitá okna

Okna mohou být celistv. Součástí okna bývají rovněž okenice (dřevěné či kovové), zatahovací žaluzie. Funkční celek mohou dále tvořit v exteriéru markýza, slunolam, bezp. Dnes jsou tyto okna nahrazovány novými moderními okny, a to jak dřevěnými, tak plastovými.


Nové konstrukce oken již nejsou řešena jako dvojitá konstrukce okna , ale pouze s jedním rámem a okenních křídel s dvojskly nebo trojskly. Dnes se již na trh dostávají i okenní křída se čtyřskly.

Nové rámy i křídla jsou sofistikované konstrukce, které mají izolační. Dvojitá okna vhodná do památkově chráněných staveb nebo roubených a srubových domů. Vstupní dřevěné dveře v mnoha variantách vzorů a provedení. Prohlédněte si naši nabídku.


Nová okna se zvýšenými požadavky na neprůzvučnost jsou proto obvykle konstruována podobně jako okna dvojitá a jsou velmi drahá. Různá zjednodušená, a tedy levnější řešení (například zhusta doporučované trojsklo) spíše vzbuzují podezření, že těží ze všeobecné neznalosti zákonitostí stavební akustiky. Ani v tomto případě není na škodu mít na vědomí.


Vám pak nezbude nic jiného, než se pustit do opravy, nebo pořídit okna nová.

A po renovaci oken nezapomeňte, že „životnost vaší práce“ bude přímo úměrná péči o okna. Při nedostatečné péči budete muset podobný zásah opakovat velmi brzy. Kvalitní dřevěná okna se samostatně ovladatelnými vnějšími a vnitřními křídly.


Hodí se především pro historické a památkově chráněné objekty, ale také do stylových venkovských a podhorských chalup a. Jsou vhodná do stylových stavení a nutností pro památkově chráněné zóny! Nyní nastává čas původní již vysloužilá okna vyměnit. Naše špaletová okna jsou vyráběna jako repliky původních špaletových oken nebo jako moderní špaletová okna s. Konstrukce výplně otvoru zobrazená v půdorysu se kreslí schematicky podle obrázku tlustou plnou čarou (konstrukce okna , například jednoduchá, zdvojená, dvojitá se grafiky nerozlišuje). Ve většině českých domácností jsou dnes plastová okna. Důvodů je k tomu několik: pěkně vypadají (jsou k dispozici v desítkách barev a dekorech), dobře izolují, dlouho vydrží a hlavně nepotřebují téměř žádnou údržbu.


Navíc u nás koupíte plastová okna online jednoduše přes internet a za jedny z nejlepších cen v Česku. Pořídily je u nás už stovky a. Twinrollo je speciální dvojitá roleta, která kombinuje vlastnosti žaluzie a rolety. Je tvořena speciální látkou, která střídá průhledné (záclonové) a neprůhledné pruhy, které se při spouštění rolety překrývají. Díky tomu si můžete plynule regulovat prostup světla do místnosti stejně jako u žaluzie, ale získáváte krásný designový prvek, který vaše okna.


Okenní sušák na prádlo, na balkón, do lodžie i do koupelny. Držáky truhlíků, antén SAT a wifi.

Kovové i plastové stropné garniže sa prispôsobia šírke vášho okna. Záclonové spony a dekoračné magnety tiež v ponuke. Nakupujte online na JYSK.


Garniža Classic dvojitá satin nickel 2€ Garniža Modern dvojitá meď 2€ Garniža Modern dvojitá čierna 2€ Garniža Modern dvojitá patyna 2€ Nerezová oceľ. Nerezové garniže – najvyššia trieda garniži z pravdivej n. Dřevěné i kovové garnýže pro vaše záclony i závěsy vybírejte na FAVI. Levné i luxusní, dvouřadé i jednoduché, zkrátka do každého pokoje a pro každý vkus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...