pátek 4. října 2019

Zámečnická dílna

Developed supply chains. We make it easy to outsource. Logistics and sourcing if needed.


Naše zámečnická dílna se zaměřuje na zakázkovou malosériovou a sériovou výrobu v oblasti obrábění kovů a zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí. Výroba může probíhat podle vámi dodané dokumentace nebo našich návrhů.

Zde pracoval i syn Antonín Smolík a později i Jaroslav, který se svým otcem vyráběl pohrabáče na obilí, plečky na řepu, pluhy, brány a stroje na setí jetele. Dále se zde kovali koně a hovězí dobytek. Domů Toggle navigation. Součástí naší zámečnické dílny jsou tyto stroje.


Jakožto dílna spadající pod firmu provádějící dopravní a vodohospodářské stavby vyrábíme svodnice, kramle, česle, lávky k výpustným. Ruční zpracování kovů s láskou k řemeslu. Vyrábím menší ocelové konstrukce, kovový nábytek, branky, brány, okna, schody, mříže, zábradlí a jiné zámečnické práce.

CNC stroje Nabízíme VOLNÉ VÝROBNÍ KAPACITY v oblasti zámečnické výroby a povrchových úprav! Náš systém FILIP je variabilní dílenský nábytek, který vyhoví všem potřebám. Kovoobrábění a zámečnická dílna Orientujeme se na obrábění oceli, neželezných kovů a plastů.


Specializujeme se na obrábění nerezové oceli. Prohlédněte si naše služby Více o společnosti. Smart Trading Company s. Rozšířili jsme zámečnickou dílnu ve stavebním dvoře Slušovice. Vyrábíme svařované díly převážně podle zákazníkem dodané dokumentace. Možnost výroby externím zákazníkům po předchozí domluvě.


Zhotovujeme zejména tyto typy kovovýrobků a kovových konstrukcí: výroba a montáže ocelových konstrukcí, výroba zábradlí až po těžké mostní výroba typových i. KLEMPO - Klempířská a zámečnická dílna Dále máme odvíjecí a dělící linku pro plech ve svitcích. Jsme zámečnická firma s tradici řemesla v rodině. Klademe důraz na 1 kvalitu práce, za co nejnižší ceny pro zákazníka. Dílnu využíváme zejména pro výrobu promo systémů na míru a servis našeho vozového parku.


Zámečnické a stolařské práce.

Přijímáme také externí zakázky na stolařské a zámečnické práce. V případě zájmu o zak�. Automatické lisovací centra Haeger 824. Pracoviště pro lisování, nýtování. Drill Optimum B Pro.


Po více jak roce se pod novým majitelem otevřela zámečnická dílna v Královém Dvoře Zahořany u Berouna. Konstrukce povrchově upravuje žárovým zinkováním a práškovým lakování. Umělecká kovovýroba vynikající svou kvalitou, přesné tvarové řezání plasmou, kovovýroba na míru, zámečnictví, klempířství, ohýbané zábradlí.


Zajišťuje montáž konstrukcí včetně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...