středa 2. října 2019

Zahradnictví ždánice

Zahradnictví Anna Kontárová - Ždánice. Malé zahradnictví specializující se, kromě jiného, na neobvyklé kultivary rostlin. Nabízíme prodej všech rostlin, zahradních potřeb a doplňků do zahrady. Rodinná zahradnická firma, která pro Vás s láskou a pečlivostí pěstuje okrasné rostliny i ovoce a zeleninu.


Striešky,sedáky,hojdačky. Krajčírska dielňa Veselá,hojdačky Šitie poťahov na záhradné hojdačky. Jsme menší zahradnictví s běžným sortimentem i neobvyklými a raritními kultivary rostlin. Poptejte se po jejich službách na našich. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Anna Kontárová, Mgr.


Jaroslav Honc, Odpady Král,. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin. Prodej sortimentu zahradnictví , květinářství a dekorací. BAREVNÁ ZAHRADA Ždánice - Ždánice.


Sleva se netýká již zlevněných položek. Objednávky přijímá osobně. Registruj se a získej slevu! Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru zahradnictví v obci Ždánice. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu.


Václav Lachman (Staré Ždánice ) 3km. Pěstování a prodej okrasných dřevin pro živé ploty. Rozhodlo o osazení nových vstupních vrat na hřbitov, které nechalo vyrobit v zámečnické dílně Jiřího Kurela v obci.


Dále byla provedena oprava obou autobusových čekáren jak v obci, tak u Svatých Jánů a byl osázen Růžový palouček na místním hřbitově. Osázení provedlo zahradnictví Ing. Umístění výdejního místa: Pobočka se nachází na ulici Příční v prodejně zahradnictví před rodinným domem. Dostupnost auteOrientujte se podle ukazatelů ulic ve městě. Z hlavní ulice odbočte na Loveckou ulici, pak.


Naleznete u nás rostliny od mnoha českých pěstitelů, dovážíme květiny a dřeviny také z Holandska, Itálie, Německa a Dánska. Get Premium Get TV Best of Music Sports Gaming Movies TV Shows News Live Fashion Spotlight 360° Video. Vítejte u firmy EKOLIA zahradnická společnost. Firma EKOLIA se specializuje na zakládání a údržbu zeleně, odborné zahradnické práce, dendrologické průzkumy a projekci.


Je pojatý převážně k pěstování pokojových květin. Naleznete zde speciální druhy menších balení kvalitních substrátů od firmy agro, dále také pestrou škálu semen od firmy SEMO a různé typy hnojiv. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Největší nezávislý katalog českých firem. Poptat vybrané firmy (0) Klíčová slova pro kate.

Zahradnictví ždánice

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...