středa 16. října 2019

Výroba kaleného skla

Zpracování a výroba kaleného , lepeného a bezpečnostního skla na zakázku. K personalizaci obsahu, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Tím se během několika sekund ochladí povrch skla , ale vnitřní část zůstává teplá. Sklo tak získá vnitřní napětí, a tím.


Srbská Brno, výroba kaleného ohýbaného skla.

Sklo je třeba ořezat do požadovaného rozměru ještě před procesem kalení, po kalení již nelze sklo řezat , brousit. ESG tím získá odolnost proti úderům, zvýší se ohybová pevnost, tepelná i chemická odolnost a unese také větší zátěž. Zabýváme se zpracováním plochého i ohýbaného kaleného skla a výrobou.


Veľký sortiment produkovaných izolačných skiel s veľkou škálou nizkoemisívnych skiel, výroba bezpečnostného Kaleného skla (ESG) a presnosť pri dodržiavaní termínov je dnešným najväčším plusom pre udržanie si vedúcej pozície na východnom Slovensku. Skla mohou být čirá, matová, modrá, zelená, kouřová a lakovaná dle stupnice RAL - vhodné pro obklady kuchyní a nebo jako fasády. Dodáváme kalená skla pod kamna a před krby v sílách - 15mm. Sklo 6mm do 160kg, sklo 8mm do 200kg, sklo 10mm a více nad 200kg váhy kamen.


Ohýbaná kalená skla jsou vyráběna odlišnou technologií než skla nekalená.

Na rozdíl od nekalených skel je nutné ihned po ohnutí skla provést řízené intenzivní ochlazení vzduchem. Po tomto procesu se uvnitř skla vytvoří tahové pnutí, na povrchu skla se vytvoří tlakové pnutí. Ohýbání a opracování plochého skla.


Ohýbané sklo na výlohy, fasády, výtahové šachty, výplně dveřních otvorů. Výroba ohýbaných vrstvených i izolačních dvojskel. Speciální použití ohýbaného skla na výstavné vitríny prodejní pulty, pultové přepážky.


Výroba skla je proces, při kterém se z výchozích surovin (tavením křemičitého písku) získává materiál pro výrobu skleněných předmětů. Vznikají tak dva hlavní druhy skla , a sice ploché sklo, které se většinou vyrábí technologií floating neboli kontinuálním litím na povrch roztaveného cínu, a duté či obalové sklo, které se vyrábí foukáním do forem. Veškerá kalená skla resp.


Ovšem kalením sklo získává vlastnosti, které jsou ve srovnání se sklem nekaleným, nedostižitelné. Výroba kaleného bezpečnostního skla s keramickým potiskem, komplexní služby zákazníkům s výběrem možností potisku a vyvzorkování. Proces kalení sklu dodá vlastnosti, které vám umožní sklo použít za jakoukoliv varnou desku. Nové rozložení napětí kaleného skla má vliv na podstatnou změnu vlastností kaleného skla. Ceník kaleného skla je individuální dle síly, velikosti, tvaru a opracování skla.


V případě zájmu nás kontaktujte. Výroba kaleného skla , lepené skla a celosklenených systémov - posuvné dvere, sklenené dvere, sprchovacie kúty, priečelia, skladacie steny. Skleněný obklad za kuchyňskou linku od profesionálů.

Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Již let se zabýváme opracováním plochého skla a zrcadel. Pro naše zákazníky vyrábíme sklo pod kamna, skleněné dveře, skleněné bezrámové sprchové kouty, skleněné police,. Výroba a inštalácia je šitá priamo na mieru podľa požiadaviek zákazníka vrátane umiestenia skla na kuchynskú linku.


Naše zásteny sú vyrábané len z kaleného skla s hrúbkou mm. Vďaka sklu s grafikou sa každá kuchyňa stane jedinečným prvkom v interiéri. Kroměříž je zpracování a výroba kaleného skla , tepelně tvrzeného bezpečnostního skla.


Celoskleněné posuvné otočné dveře, stěny, obklady, zábradlí ze skla. Opracování skla : broušení, výřezy, vrtání, potisk, gravírování, pískování. V rámci tohoto programu společnost zabezpečuje výrobu kaleného , vrstveného, ohýbaného skla a skla potlačeného sítotiskem použitelného do izolačních skel, nábytku, do interiérů a také výrobu v segmentu užitkového a uměleckého skla - vyrábí různé druhy užitkových, reklamních a uměleckých výrobků ze skla. Nabízíme kompletní servis v oblasti plochého skla a ohýbaného skla.


Zasklívání exteriéry, zasklívání interiéry, skleněné dveře, skleněné stěny, sprchové kouty, skleněné zábradlí a schodiště, akvária a terária, vitráže, polykarbonáty, plexiskla, zasklívání rámování pasparty, zakázková výroba , montáž bezpečnostních a protislunečních folií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...