pátek 11. října 2019

Sklopné terče pro požární sport

Proudnice vyrobená pro hasičský sport , určená jak na sklopné , tak na nástřikové terče. Nástřikový terč 10l pro požární sport – NEREZ-plexisklo. Sklopný terč pro požární sport. Uvedená cena je na jeden terč.


Po domluvě je možné terče označit požadovaným nápisem.

Překážky pro požární sport - časomíra - samostatný externí displej sklopného terče. Absolutní novinka pro požární útok. Externí displej pro sklopné terče slouží k našim časomírám a zobrazuje na každém terči příslušný čas.


Detailní popis Požární proudnice PH- Sport. I přes různé kombinace čerpadel a výkonných motorů si voda z této proudnice udržuje velmi. Prodám staré sklopné terče na požární sport.


Novinky Savicové půlšroubení Profi - naklapávačka.

Přední část terče je tvořena plexisklem a nádoba na vodu je vyrobena z nerezu. Tato kombinace materiálů dává při správném plnění jasně zřetelný zvuk. Terče spínají při naplnění litrů. Je možno ho po dohodě označit požadovaným.


Rádi bychom Vám představili náš věrnostní program D. Použití pro sklopné i nástřikové terče. BONUS KLUB , ve kterém můžete sbírat body za Vaše nákupy. Získané body poté můžete vyměnit za skvělé dárky nebo získat slevu na zboží z naší nabídky. This video is unavailable.


Montáž je velmi jednoduchá, stačí vložit mezi konstrukci a přichytit čtyřmi šrouby. Cílem mé práce bylo navrhnout a vyrobit plnohodnotnou časomíru pro požární sport , přesněji pro disciplínu požární útok. Startovací pistole - 9mm. Požární sport , občas také hasičský sport , je oblast sportu, která úzce souvisí s hasičskými jednotkami, zvláště pak se sbory dobrovolných hasičů, nicméně je součástí speciální tělesné přípravy příslušníků hasičských záchranných sborů krajů a zaměstnanců hasičských záchranných sborů podniků. Armatury pro požární sport.


Stačí se dobře trefit a může být sestřeleno během vteřinky.

Při špatném míření může terč sepnout až za několik vteřin. V případě zájmu posíláme tyto terče i na dobírku Českou poštou. Ať už jste se rozhodli organizovat vlastní soutěž, či hledáte sportovní překážky k tréningu, zde jste na správném místě!


Dobrý den, nabízím výrobu časomír pro požární sport. Ostatní výrobky ve stejné kategorii:. Procházka a Láska zajistili výrobu bedny na nářadí na trambus a zajistili dopravu. Počátkem roku jsme se po zralé úvaze rozhodli pořídit si nástřikové terče pro. Připravili jsme pro vás opět novinku pro letošní rok.


Výrobek je zapsán na Úřadu průmyslového vlastnictví ! Markytronic (stopky AllinONE) a je určena nejen pro požární sport. K dispozici jsou klasické sklopné terče nebo nástřikové terče na 5l nebo 10l. Pro běžecké disciplíny jsou k dispozici optozávory pro běh na 1m či štafetu pro dráhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...