pondělí 14. října 2019

Sis sanitární příčky

Jedná se o montované, stabilní, univerzální dělící příčky , jejichž výhodou je rychlá, snadná montáž a demontáž, prostorová a designová variabilita a. Již více než let také nabízíme prvotřídní řešení interiérů, přestavitelné prosklené příčky CLARUS, mobilní příčky HUFCOR, zdvojené podlahy MERO, sanitární příčky SCHÄFER a posuvné příčky WINAB. Dle přání našich zákazníků. Technologie našich systémů umožňuje instalaci bez nutnosti úprav stávajících konstrukcí.


SIS headquarters in Letnany.

OFFICE SPACE FOR CRESTYL IN THE DOCK 03. Hotel Mamaison Residence Downtown Prague. Dále v rámci výhradního zastoupení renomovaných zahraničních výrobců dodáváme mobilní akustické příčky HUFCOR, shrnovací stěny WINAB či sanitární příčky SCHÄFER. Téměř na každé naší realizaci stavíme sádrokartonové stěny nebo alternativně sádrovláknité, sádrocementové příčky.


Ke stažení: kompaktní vysokotlaký laminát (HPL) tl. Sanitární příčky z HPL panelů SCHÄFER. Přestavitelné příčky CLARUS Přestavitelné příčky jsou flexibilním a elegantním systémem pro dispoziční dělení interiéru, který splňuje požadavky na design, flexibilitu a akustické pohody.

Fakturační adresa: Toužimská 8- HALA D1. Praha – Letňany, HALA DČeská republika. Největší přednosti sanitárních příček ELMAPLAN jsou nadčasový vzhle stabilita, odolnost a variabilita. Dále se tento nejčastěji používaný systém vyznačuje kvalitou svého zpracování, detailní přesností a krátkými dodacími lhůtami.


STAVEBNÍ INTERIÉROVÉ SYSTÉMY S. Billing address: Toužimská 8- HALA D1. Prosklené příčky a posuvné příčky SIS systémy. Portál Praha: Prodej mobilních příček a stěn. Clarus, mobilní příčky Hufcor, zdvojené podlahy MERO, sanitární příčky. WC a převlékací kabinky, sanitární příčky , sádrové příčkovky.


Espero, WC kabinky Schäfer, sanitární a sprchovací příčky. Tento systém je též označováno jako „antivandal“, který se díky své velké odolnosti hodí do provozů s vysokou pravděpodobností vandalismu (např. veřejné WC, sportovní haly, ubytovny, kempy). Glass sanitary partitions Glass sanitary partitions.


Sanitary partitions made from glass panels represent an elegant design solution. Jsou vyrobeny z velmi odolných materiálů a mají dokonalou povrchovou úpravu v různých dekorech a barvách.

Lehké montované sanitární příčky jsou vhodné na toalety, do sprch, jako převlékací kabinky nebo jako sklepní kóje. Kabiny jsou neseny výškově stavitelnými nožkami. Dveře sanitárních kabinek jsou bezfalcové, doraz je tvořen kovovým profilem. Specialisté na projektování a výstavbu sanitárních staveb.


Celoskleněné stěny a příčky. Do skleněných příček můžeme bez problémů montovat posuvné i otv. Speciální dveře jsou konstruovány pro použití ve vlhkém a mokrém prostředí s teplotními rozdíly oddělovaných zon. Dveřní pant pro sanitární příčky , nerez, samozavírací Pravé provedení.


Společnost ALSANIT najít produkty z širšího interiérový design průmyslu, především sociální zařízení. V rámci investic do vybavení nabídku na sanitární příčky zahrnuje HPL wc kabinky a wc příčky vyrobené z vrstveného dřeva, které vykonávají dobře v oblastech s vysokou vlhkostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...