středa 9. října 2019

Sádrovláknité desky na podlahu

Jak už bylo výše psáno, jsou hlavní součástí suchých podlah desky , které mají za úkol být podkladem pro podlahové krytiny a musejí velmi dobře roznášet zatížení a to jak celoplošné, tak i bodové. Pro tyto účely doporučujeme sádrovláknité desky , které mají velmi dobrou nosnost a pevnost, odolnost vůči požáru. Jsou dostatečně odolné vůči mechanickému.


Při výrobě jsou desky hloubkově impregnovány. Impregnace zajistí odolnost desek proti zvýšené vlhkosti a zabrání vzniku a rozvoji plísní.

Využívají se stejně jako sádrokartonové desky pro stavbu příček, stropních podhledů i podlah. Sádrovláknité desky tvoří sádra vyztužená celulózovými vlákny. Mají vyšší tuhost a vysokou tvrdost povrchu. Můžete na ně zavěsit i těžké předměty. Mají ještě lepší zvukově-izolační vlastnosti než.


Montáž sádrovláknitých desek se provádí na stejné konstrukce, jako se používají pro sádrokartonové systémy. O sádrokartonu už bylo napsáno mnoho informací. Sádrokartonové desky se nejvíce používají pro stropní konstrukce, příčky a podhledy.

Napadlo vás někdy použít desky ze sádrokartonu na podlahu ? Přidáním vody a bez dalších pojidel se stlačuje homogenní směs těchto dvou přírodních surovin pod vysokým tlakem na pevné desky. Výpočet materiálu na konstrukce Spočítat materiál. Upřesnit parametry hrana.


Polodrážka (8) Rovná hrana (16). V naší nabídce najdete vhodnou sádrokartonovou desku, ať už se chystáte rekonstruovat jakoukoli místnost. Některé z desek se hodí na stropy, další lze použít do nosných stěn dřevostaveb a jiné umí odolat například vlhkosti v koupelně.


Produkt Podlahové desky Fermacell FCEEza výhodnou cenu nakoupíte na Levné Stavebniny. Doručíme Vám produkt Podlahové desky Fermacell FCEEpo celé ČR bezpečně. Každá nášľapná vrstva, či už sú to plávajúce parkety, koberec, alebo dlažba, potrebuje vhodný podkla čiže hrubú podlahu. Okrem klasických poterov, ktoré patria k mokrým stavebným postupom, sú v tomto smere zaujímavou možnosťou takzvané suché podlahy.


Vyvážený poměr tepelné izolace a akumulace tepla zajišťuje příjemné a zdravé klima v prostoru. Protože sádra obsahuje vázanou vodu, která se při zahřátí uvolňuje a tím chladí, jsou sádrovláknité desky odolnější proti ohni. Podklad je základ Je nezbytné si uvědomit, že suchá podlaha, nebo možná výstižněji podpodlaha (z německého Trockenunterboden) neslouží jako nosná konstrukce, ale pouze jako roznášecí (vyrovnávací) vrstva pod nášlapnou vrstvu, a proto musí být. Ako na suchú podlahu : Suchá podlaha je zmontovaná zo sadrovláknitých dosiek Rigidur.


Tvoria ju plávajúce podlahové systémy, pri ktorých môže byť pevný zmontovaný podlahový dielec doplnený dodatočnou izolačnou vrstvou (suchý podsyp, polystyrén, drevovláknitá doska či minerálna izolácia).

První sádrovláknitá deska opustila výrobní linku na počátku 70. Münchehofu u Goslaru v Německu. Vysoce kvalitní, extrémně stabilní deska zásadně změnila celý stavební průmysl.


Sárdokarton a sádrokartonové desky za trvale nejnižší ceny. OSB desky pokládejte buď na dřevěný rošt, nebo na vyrovnaný podkla na který položíte klasickou izolaci (např. mirelon) jako pod klasickou dřevěnou plovoucí podlahu. Nejdříve položíme první vrstvu desek.


Desky sobě zasouváme co nejblíže, aby nám pera do drážek zajela co nejdál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...