pondělí 21. října 2019

Prodej řeziva ceník

Ceník stavebního řeziva. Prodej truhlářského a stavebního řeziva. Bříza doussie Drásané povrchy dub Dveře Dřevěné terasy ekowood Euro fošny Hoblovaná Hoblovaná pr. Vysušeno na ± Řezivo. DUB střední kvalita 15.


VÝROBA A PRODEJ STAVEBNÍHO ŘEZIVA Krajpl Zdeněk.

Stavební řezivo: Dřevo: Tl. Impregnace dřeva a řeziva máčením Impregnaci řeziva provádíme máčením celých. Firma leží nedaleko Prahy, směr Kladno. Pro tyto situace tu máme e-shop, ve kterém nabízíme identický sortiment jako na prodejnách. Díky e-shopu můžete ze všech koutů České republiky a pohodlí domova objednávat dřevařský materiál.


Rovněž prodáváme sušené hob. Sušené truhlářské řezivo. Kompletní ceník exotického řeziva , ke stažení ZDE. Aktuální ceník exotického řeziva skladem , ke stažení ZDE.

K jejich zobrazení a tisku potřebujete program Adobe Acrobat Reader. Cena řeziva je závislá na typu řeziva a množství měřením obvyle v m vyjímečně v bm (běžný metr). Ceny uvedené v ceníku jsou bez DPH (DPH činí ). Nabídka Na této stránce najdete přehledné tabulky s ceníkem a rozměry našich nejžádanějších produktů – to jest prken, krovů, fošen, OSB desek, palubek, hoblovaných prken,střešních latí a dalších výrobků. Pokud máte zájem o individuální nabídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi cenovou nabídku uzpůsobíme Vašim potřebám, není problém poskytnout daný.


Většinu sortimentu najdete v našem skladu. Jako doplňkový prodej jsme zavedli prodej dveřních sendvičů, projekty schodišť, pergol a krovů. Naší prodejní plochu najdete v areálu firmy Fastra. Specializujeme se na moderní odvětví prodeje. Na tomto webu využíváme pro analýzu návštěvnosti soubory cookie.


Dalším prohlížením obsahu tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas s jejich využitím. Uvedené ceny jsou bez DPH druh tlouška. Kromě stavebního řeziva řežeme veškerý sortiment v dřevařské oblasti. Celoročně máme na prodej lehce defektní kusy za nižší cenu.


Našim cílem v oblasti dřevovýroby j. Jako defektní kus se považuje řezivo, které není ze tří stran ostrohranné, případně je seřízlé nakřivo. K prodeji máme i odkory.

Cenu naleznete níže v ceníku. Zjednodušený ceník zde. Nabízíme prodej plošného materiálu (dřevotřískové desky, překližky, spárovky, OSB), palubek, truhlářského sušeného řeziva , kování. Ondřejově (Jiří Vycpálek) - nabízí široký sortiment dřevařských materiálů: řezivo stavební a truhlářské, deskový materiál, plotovky, palubky, terasy, fasády a další doplňkové sortimenty jako jsou: olejové lazury OSMO, lazury LUXOL.


Mezi první jarní novinky ve společnosti Dřevocentrum CZ, na které jsme poslední měsíce intenzivně spolupracovali s marketingovým oddělením, patří také spuštění e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...