středa 16. října 2019

Kovové stropní podhledy

Kovové akustické podhledy jako náhrada za dřevěné podhledy a obklady. Hlinikové neboli kovové podhledy - lamely, lišty, kazety, profily, obvodové lišty. V nabídce různé druhy stropních podhledů s akustickou izolací.


Kovové lamely, kazety ať již v provedení hliník nebo ocel se navrhují pro lepší hygienu, údržbu a hlavně pro jejich tak velmi žádaný jiný vzhled jako byly navrhovány minerální čtvercové a sádrokartonové celoplošné podhledy a obklady. Naše kovové lamely a kazety mají kulaté, hranaté tvary s různými mezerami nebo bez mezer jako plné podhledy.

Dodáváme stropní hliníkové a kovové podhledy firmy Barwa system Sp z. Vyrábíme moderní kovové podhledy a obklady, designové řešení, zakrytí vzduchotechniky nad podhledem. Zajímavý stropní dekorativní prvek, alternativa klasického dřevěného stropu. Použití do nákupních center, kanceláří, zdravotníckých zařízení, laboratoří, zasedacích místností, hal. Kovové podhledy nekolidují se skrytými instalacemi nad podhledy. Jednou z hlavních výhod při použití rastrových zavěšených kovových podhledů s otevře.


Pro zvýšení akustické pohody v nově navrhovaných prostorách je vhodné použít kovové podhledy s perforací. Knauf AMF rozšířil nabídku o kovové podhledy.

Stále častěji jsou využívány nejen pro novou výstavbu, ale hlavně při rekonstrukcích stávajících prostor nebo. Vyrábíme stropní podhledy z plně omyvatelného materiálu jako plastová okna – k vyrovnání, dekoraci a zateplení každého stropu i do vlhkých prostor. Ideální na staré stropy s různým stupněm poškození. Bezúdržbové provedení, v životnosti nepřekonatelné.


Můžete v něm nalézt tvrdé minerální desky, desky ze skelné vaty nebo z kamenné vlny, kovové podhledy , dřevěné podhledy nebo samostatně. Opláštění stropu Rigips 1x RB (A) 1– na kovové konstrukci (HUT), bez. Lze je tak kombinovat s rozvody klimatizace, elektroinstalací, světelnou technikou apod. Fonosteel jsou kovové stropní podhledy.


Jsou vhodné do prostor, kde je vyžadována častá manipulace s podhledy. Nabízí širokou škálu formátů, vrtání a profilu. Jedná se o nejuniverzálnější panely na trhu. Panely Lis Spa jsou speciálně navržen tak, aby vydržely prostředí s vysokou vlhkostí, jako jsou koupelny, lázně nebo kryté bazény. Zavěšené podhledy s jednoduchou nebo dvouvrstvou spodní konstrukcí.


Výpočet materiálu pro kazetové podhledy Spočítat materiál. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Výrobce Lindner vyrábí kovové podhledy na moderních vysoce přesných a výkonných strojích a proto i velmi atypické konstrukce mohou být za přijatelné ceny.

Možnosti kombinací tvarů, rozměrů, materiálů, perforací, povrchových úprav jsou téměř neomezené. Uplatnění najdou i tam, kde jsou kladeny vyšší technické požadavky z hlediska obslužnosti, požární bezpečnosti, nebo nároků na sterilitu prostředí. Kovové stropní podhledy AMF Mondena Glatt a Mondeta perforiert jsou odolné a prakticky bezúdržbové.


Stejně tak hladké kovové podhledy v nejnižší cenové relaci jsou o polovinu dražší než lehký plast. Nástěnné dekorace – velká inspirativní fotogalerie. Tyto systémy kazetových podhledů jsou určeny na široké použití v různých prostředích. Díky tomu je naše nabídka kompletní.


Přetváříme tahokov a děrované plechy na schodišťové stupně, fasádní rámy a panely, kovové stropní podhledy , výplně zábradlí, hliníkové ploty, kovové plotové dílce, akustické clony, pažinu mezi důlní výztuž, filtrační, mlecí a třídící segmenty apod. Kazetové stropní podhledy , FALCO. Vážení zákazníci, internetový obchod funguje bez omezení, stavební materiál rozvážíme za zvýšených hygienických podmínek, naši řidiči jsou vybaveni ochrannými prostředky.


Stropní podhledy : kazetový strop levně a rychle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...