čtvrtek 24. října 2019

Extrudovaný polystyren 50mm

Extrudovaný polystyren tl. Deska 75mCelý popis. Polystyrén extrudovaný XPS 50mm. Tepelnoizolačné platne z extrudovaného polystyrénu so štruktúrovaným povrchom a rovnou hranou.


V rizikových oblastiach, ako sú napr.

Doprava ZDARMA nad 15m3. Má vysokou pevnost v tlaku, velmi malou nasákavost, vynikající přilnavost k betonu a dlouhou životnost. Kromě typu vhodného pro oblast soklu nabízíme též druh vhodný do podlah obytných i průmyslových objektů, do plochých střech a teras. EPS F polystyrén hr. Free Shipping Available.


Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts.

Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Fibran extrudovaný polystyren XPS IR tl.


V případě odběru neuceleného balení je prodej za běžné ce. Austrotherm RESOLUTION Fasáda hrúbka 50mm. Množstvo v balení m2. Predaj XPS je možný už od jedného balíka a cena dopravy je EUR. Pri objednávke XPS nad 4EUR je doprava zdarma.


Pro izolaci fasády se nejčastěji používá extrudovaný polystyren. Ten má na rozdíl od klasického polystyrenu větší tepelný odpor. Díky této vlastnosti má extrudovaný polystyren na stejnou tloušťku několikanásobně větší odpor. Delivery Next day available. Check stock in your local store.


Only show stores with stock.

Hlavní předností je velmi nízká tepelná vodivost a vysoká pevnost v tlaku. Má velmi nízkou nasákavost a není nutné jej v konstrukcích chránit vodotěsnou izolací. Inovativní a univerzální tepelně izolační deska, součinitel tepelné vodivosti λ = 033. Jedná se o polystyren s hladkým povrchem, polodrážkou a konstantními izolačními vlastnostmi ve všech tloušťkách. Použitie: Vhodné na vonkajšiu tepelnú izoláciu stien pivníc, do priestorov s vlhkou prevá.


Také povrch je řešen někdy s tzv. Materiál, díky vysoké odolnosti proti vlhkosti, je vhodný pro izolaci spodní stavby a pro konstrukce, které jsou obe. Seřadit podle: Počet zboží na stránku: Filter. Na výrobu extrudovaného polystyrénu (XPS) sa používa podobná surovina ako na EPS, rozdielny je ale spôsob vypeňovania – XPS sa vyrába tzv.


Medzi nosné výhody patrí teda vysoká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...