úterý 24. září 2019

Protipožární sádrokarton knauf

Tato značka, která byla vytvořena speciálně pro architekty, projektanty a stavební inženýry, zahrnuje nejen deskové systémy , ale i omítky pro požadavky na různorodou požární ochranu. Vše co chcete vědět o akustice. Goldband Finish Hotová finální celoplošná stěrka. Certifikace na protipožární konstrukce.


Zvyšování odborných znalostí v konstrukcích suché výstavby významně přispívá k širšímu povědomí o možnostech využití sádrokartonových desek při stavbě budov.

I přes tyto vlastnosti ale zůstává ohebný. Navíc je odolný také proti vlhku. Sádra je ekologicky i biologicky dokonalý stavební materiál je biologicky zcela nezávadná, její hodnota pH je velice blízká lidské pokožce. Přispívá k tepelné pohodě člověka, zlepšuje zvukovou. Spodní kovová konstrukce je upevněna na nosný strop pomocí vhodných zavěšovacích prvků.


Tento konstrukční systém nabízí možnost použití větších roztečí zavěšovacích prvků a nosných profilů např. Samonosné podhledy: technický list : PDF: D15.

Zabezpečte svoji stavbu před požárem. Využijte protipožární pasivní ochranu pro ocelové, plechové a betonové vnitřní konstrukce. Nehořlavá sádrová omítka pro. Dobrý den, nad kouřovodem průměru 1mm a síle jeho stěny mm bude použit červený protipožární sádrokarton 1mm.


Mezi horní hranou kouřovodu a sádrokartonovým stropem vznikne mezera cm. Je tato mezera z hlediska protipožární bezpečnosti dostatečná, příp. Děkuji předem a přeji hezký den.


Knauf systémy pro podkrov�. Používá se k výstavbě stropních a stěnových konstrukcí. Využití nachází v prostorech, které je třeba požárně ochránit.


Hlídat cenu Přidat recenzi Produkt vám dodá: Doprava od Kč. Otvory v těchto děrovaných deskách společně s absorbční tkaninou. Skladem − Původně: 1Kč 1Kč. Objednejte si sádrokarton v našem eshopu.


Zajišťujeme dopravu po celé ČR, garantujeme vysokou kvalitu doručení.

Vážení obchodní partneri! Unsubscribe from Yager Group? Sign in to add this video to a playlist. EIdo sádrokarton stropu GKF US protipožární revizní dvířka.


Dostupnost: Expedujeme do 3. KNAUF Sádrokarton protipožární červený. Sádrokarton se zvýšenou odolností proti vlhkosti nalezneme podle výrobce pod označením GKBi, RBi, protipožární impregnovaná RFI, akustická impregnovaná MAI. Pro konstrukční prvky s potřebou zvýšené korozní odolnosti v prostředí s relativní vlhkostí jsou vhodné např. Glasroc H se skelnou výztuží.


ODPOVĚĎ: Protipožární sádrokartonové desky v tl. Pokud však v projektu máte předepsánu tl. Chcete-li udělat změnu, obraťte se na projektanta s nově navrhovaným řešením, zda ho bude akceptovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...