úterý 24. září 2019

Přímý závěs 250

Přímý závěs je kovový konstrukční prvek pro upevnění konstrukce sádrokartonu. V katalogu nemáme podrobnější informace o primy zaves 250. Do zdí se přímý závěs upevňuje. Popis: Při objednání nad 8Kč zaplatím půlku poštovného. SDK ZÁVĚS PŘÍMÝ CD 60×2-00mm.


Krokvový závěs prodloužený 250mm. Závěsy umožňují jednoduché snížení stropu a také ukotvení předsazené sádrokarton. Se stavěcími otvory po obou stranách pro spojení s CD profilem vrutem LB, do betonových stropních konstrukcí je třeba kotvit přímý závěs kovovou klínovou nebo kovovou rozvírací hmoždinkou, pro splnění protipožárních předpisů. Předností tohoto závěsu je délková variabilnost. Do cihelné stěny kotvíme natloukacími hmoždinkami, do betonového stropu ocelovými hmoždinkami a do dřevěné konstrukce.


Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání Sdílet. Na otázky ohledně adres našich smluvních skladů Vám ochotně odpovíme na tel. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.


Souhlasím Více informací. Pokud používáte funkce Social Share, informace o vás budou sděleny příslušných dodavatelů. Informace o ochraně osobních údajů Pro odeslání klikněte na d. Použití krokvových závěsů je směrováno k uchycení montované konstrukce ocelových profilů do pevných konstrukcí budov nebo kotvení profilů CD do podkrovních konstrukcí podhledů a šikmin. Popis výrobku: Kovový konstrukční prvek vyroben lisováním z ocelového, válcovanéhopozinkovaného plechu tl.


Pozinkování nejméně Z1–. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


SEMIN Závěs CD krokvový T 250mm prodl. Určen k montáži sádrokartonové konstrukce k zavěšení profilu CD. Skladem - více než 2ks Prodejna Strání.


Předpokládaný datum doručení 5. Závěs krokvový prodloužený 250mm Sezónní zboží - Závěs na krovy slouží k připevnění profilů na krovy. Nákup bez rizika: dní na vrácení. CD profilů k nosné konstrukci v případě kotvení podhledové konstrukce.


Výrobce: Hloubka (mm): Světlost (mm): Typ profilu: Zrušit filtr. Sádrokartonový závěs Knauf přímý pro dřevěné latě mm. Hodnocení (0) Recenze Zat. Spojovací kus pro CD-profily Pro podélné spojování CD. Ke spojení nosných a montážních CD profilů.


Porovnat Potřebuji poradit Doporučit známému Tisknout P. Novinka Akce Dekorační závěs MONNA antracitová 1x 2cm.

Přímý závěs 250
Přímý závěs 250

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...