pondělí 30. září 2019

Murexin podlahy

Zmeny cien u vybraných produktov Stiahnite si PDF dokument so zmenami cien. Nový názov a redizajn prod. Stávající výrobek, rychlá jednosložková parozábrana Základ speciální X-Bond MS-A5 byl doplněn o variantu bez změkčovadel X-Bond MS-A53. Tato varianta nalezne své uplatnění zejména v prostorách s vyšší zá.


Parkety s útlumem hluku.

Impregnace parket olejem. Lepení parket s vyrovnáním. Vďaka veľmi nízkej viskozite veľmi dobre preniká do podkladov a na objednávku 0. Epoxidová stierka EP Pigmentovaná, bezrozpúšťadlová. LEPIŤ - Podlahárska technika.


Pokládka PVC s fixačnou hmotou 1. Lakovanie masívnych drevených parkiet 1. V našich šiestich kategóriách produktov nájdete rôzne vysoko kvalitné stavebné výrobky, ktoré sú ideálne pre váš projekt.

Kolem stěn a pevných předmětů zabudovaných do podlahy vytvořte dilatační okrajový pásek z pružného materiálu síly cca mm – např. Doba schnutí cca – hodin při vrstvě mm, na každý další mm vrstvy nutno cca hodin přidat. Výrobek je při zpracování i po vytvrzení pachově neutrální, ekologicky a fyziologicky neškodný a proto také splňuje podmínky klasifi kace pro bezemisní výrobky EC1. Murexin Páska dilatační Ekoflex. Třívrstvá konstrukce dřevěné podlahy vzniká střídavým lepením několika vrstev v příčném a podélném směru.


Tím se vyrovnají síly pnutí. Horní vrstva je vyrobena z několika druhů dřev. Barvy, laky, obklady, dlažby, stavební chemie.


Alkalický čistič Colo AR Špeciálny alkalický čistič na účinné odstránenie organických nečistôt v interiéri a aj exteriéri. Antistatický epoxidový náter ASV 1Antistatický, vodou emulgovaný, pigmentovaný, dvojzložkový, polomatný, epoxidový náter. Lité povlaky: epoxidové podlahy , kamenný koberec, Imitace pohl. Facebeton : Nanášení epox. Potrebujete vytvoriť povrch s vysokou chemickou odolnosťou, certifikovaný na kontakt s potravinami, alebo staticky vodivý?


Tieto požiadavky s dôrazom na krás. Vinylové podlahy již nejsou na českém trhu úplnou novinkou. V mnoha ohledech jednoznačně předčí laminátové podlahy. Jsou to vícevrstvé podla.

Hodnotná dvousložková bezemisní epoxidová pryskyři. Nabízíme vinylové podlahy , laminátové podlahy , dřevěné podlahy a veškeré příslušenství. Tuhne bez vzniku napětí. Velmi jemná, umožňuje stažení prakticky „do nuly“ a dobře se brousí. Použití v interéru na podlahy a stěny.


Pro vyrovnání schodů a podest, nájezdových ramp, vyplnění nerovností v betonových potěrech. Vyniká rychlým a rovnoměrným tuhnutím bez. Podlahářství Jiří Havel Praha vám nabízí prodej podlahové krytiny řady druhů (PVC podlahy , dřevěné podlahy , plovoucí podlahy , koberce atd.).


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Díky tomu, že korek je nejlepším přírodním tepelným izolantem,jsou korkové podlahy stále oblíbenější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...