pátek 20. září 2019

Kružík pohony

Jsme česká rodinná firma bez cizího kapitálu. Bohaté zkušenosti s výrobou a obchodem na domácím i evropském trhu nás řadí mezi největší středoevropské producenty vrat a bran. Tyto pohony dodáváme buď v plně automatizované verzi s veškerým komfortem, nebo v provedení tzv.


Pro garážová vrata používáme pohony Marantec, Somfy, Kinggates, Doormax a Force-Door. Pohony garážových vrat.

Nabízíme vám pohony garážových vrat o různé síle podle plochy a váhy vrat. Obsluha a ovládání pohonů jsou velmi pohodlné. Dálkové ovládání vrat Marantec funguje na frekvenci 8MHz, ovládání pro pohony Door-matic a KINGgates na frekvenci 4MHz.


Ovladače KINGgates umí kopírovat ovladače s frekvencí 433MHz bez plovoucího kódu od jiných výrobců. Standardní dálkové ovladače mají 2-kanály, na které lze naladit vrata a brány. Pro automatizaci bran používáme pohony KINGgates a Somfy.


Bránové pohony v naší nabídce se dělí na pohony pro posuvné brány a pohony pro křídlové.

Nabízíme výkonné a spolehlivé pohony průmyslových vrat od předních evropských. Do odvolání není možný osobní odběr ze skladu v Opavě. Doručení kurýrem PPL, České pošty a na Zásilkovny bez omezení. S více než lety působení na trhu je společnost KRUŽÍK s. Prodej pohonů a dílů pro posuvné brány a otočné brány , Kvalitní pohony brány a vrata. Kružík , Somfy,Hörmann,Came,Marantec,King Gatec.


Jako jediná firma na trhu vlastníme kašírovací linky , díky nimž jsme schopni ve velice krátké době vrata a brány potáhnout některou z více než fólií dle požadavku zákazníka. MK-KOVO je kovovýroba se zkušenostmi v oboru více jak let, která se zaměřuje na vysoce kvalitní výrobky zejména v segmentech bran, plotů a garážových vrat, kde používáme zejména pohony FACC a Kružík. Dále se také specializujeme na výrobu boxů pro koně a veškeré příslušenství k tomu potřebné. Prohlédněte si naše produkty. Vyrábíme vrata, brány, mříže a další kovové prvky.


Stropní pohon DoorMatic je určený pro sekční, výklopné a při použití speciálních táhel i pro křídlová vrata. Díky nízké pořizovací ceny patří mezi nejoblibenější pohony. Reference - ukázky naší práce naleznete zde.


Truhlářství a zámečnictví. Příslušenství pohonů vrat.

V průmyslovém sektoru rovněž protipožární vrata a nakládací můstky. Lokalita působnosti - Lib. Montáž pohonů Mhouse WGna vratových křídlech je uvnitř, na vašem pozemku, na který se křídla vrat i otevírají.


Vítejte v BALUMO české brány. U nás v BALUMO české brány jsme připraveni vyhov�. Zvolte pohony křídlových bran, posuvných bran či garážových vrat a vybudujte si doma vjezd či vstup, který bude fungovat automaticky. Vážení zákazníci, vzhledem k situaci v ČR rušíme platby na dobírku, platba je možná jedině převodem nebo on-line kartou. Akce na garážová vrata.


AKCE SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA. HLINÍKOVÉ VCHODOVÉ DVEŘE. Zaměstnání : přijmeme montéry a elektromontéry - zaučíme, proškolíme Prístupové prvky. Nejčastěji jimi ovládáme garážová vrata a vjezdové brány.


V naší nabídce však také najdete i trubkové pohony pro markýzy, rolety a žaluzie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...