pátek 27. září 2019

Koupelny siko

V SIKO získáte vkusné vanové a sprchové sety, které k sobě ladí. K umyvadlu, vaně i sprchovému koutu patří vodovodní baterie. V nabídce naleznete osvědčené modely baterií, které jsou vhodné do koupelen i kuchyní.


Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na. Receptů na takovou kuchyni je celá řada.

Moderní jednoduchý design navíc padne do každé koupelny. Máme pro vás kuchyně skladem, ihned k odběru. Moderní celolakované interiérové dveře, které budou ozdobou.


Obklady do koupelny a koupelnové dlažba jsou stále hlavními. Koupelnové doplňky patří do každé koupelny a dopomáhají. Možná by vás mohlo překvapit, že samotná práce na vyhotovení. Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a.

Se SIKO plánovačem nábytku na míru si lehce zvládne naplánovat nábytek nejen do koupelny opravdu každý. Ať už matný nebo ve vysokém lesku, v nepřeberném množství barevných kombinací. Plánovat rozměry nábytku, umyvadel, ale i zrcadel. Skříňka má lakované boky i přední plochy. Skříňku vhodně doplňuje závěsná skříňka do koupelny PROH35.


Rozměry koše na prádlo jsou 440x270x2mm. Kuchyně SIKO designujeme tak, abyste nejen zvládli přípravu jakýchkoli svých oblíbených pokrmů. Myslíme i na vaše pohodlí, správnou ergonomii a rozvržení pracovních zón, skladování vašich zásob, nádobí a spotřebičů. Chceme, aby vaše nová kuchyň splňovala všechny vaše požadavky a abyste si ji užívali nejen při vaření, ale i společně strávených.


Stylová řešení koupelen SIKO , inspirace pro vaše koupelny ! Hledáte-li inspiraci pro vaši novou koupelnu nebo přemýšlíte, jak má vypadat rekonstrukce vaší koupelny , je tu pro vás výběr našich stylových řešení a fotogalerie koupelen. Na niektorých predajniach SIKO môžu platiť iné podmienky. Informujte sa na vami navštívenej predajni SIKO. Aby sme sa mohli plne venovať vašim potrebám, odporúčame dohodnúť si nezáväznú schôdzku s naším odborným predajcom.


Grafický návrh koupelny ZDARMA.

Podívejte se na vaši novou koupelnu snů dříve, než bude položena první dlaždice. Připravíme vám 3D grafický návrh nové koupelny , vyladěné do vašeho oblíbeného stylu. Po skončení rekonstrukce vejdete do koupelny , jež bude kompletně bez vad a nedodělků, a také Vám předvedeme funkčnost veškerého vybavení. Výhodou rekonstrukce od společnosti SIKO KOUPELNY je také to, že po celou dobu rekonstrukce koupelny s Vámi bude spolupracovat pouze jeden náš zaměstnanec, který bude znát detaily renovace.


SIKO nie je len predajcom pre konečných spotrebiteľov. Vďaka odberom v rádoch desiatok miliónov € od najväčších producentov môže SIKO získané cenové aj iné výhody od výrobcov prenášať aj na veľkoobchodných zákazníkov. Umývadlová batéria Siko Elements bez výpuste chróm SIKOBSEL271. Součástí dodávky jsou výškově stavitelné nožičky a úchytky.


Wc závesné Glacera Alfa mat zadný odpad AL010MW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...