středa 14. srpna 2019

Vyrovnávací podsyp

Vyrovnávací podsyp se používá pro vyrovnání a případné zvýšení lehkých plovoucích podlah, například z OSB desek. S podsypom sa pracuje jednoducho, najviac oceňujem, že ide o suchú prácu. Suchý vyrovnávací podsyp Rigips Suchý vyrovnávací podsyp Rigips je přírodní materiál používaný k vyrovnání výškových nerovností podlah při suché výstavbě. Materiál je nehořlavý (stavební třída DIN A1), extrémně zatížitelný a odolný vůči plísním.


Protože se jedná o podsyp na minerální bázi bez dalších pojiv, je nutno počítat se zhutněním cca.

Třída reakce na oheň A1. Jedná se o speciální sušený, minerální pórobetonový granulát, jehož zvláštní fyzikální vlastnosti umožňují mnohostranné použití. Díky hrubému povrchu granulátu se materiál spojí a zajistí tak vysokou pevnost.


Podsyp je na minerální. Liapor je možno použít jako vyrovnávací podsyp pod podlahové desky plovoucích podlah. Tento typ podlahy se uplatňuje jak při novostavbách, tak při rekonstrukcích.


Položení podlahy je jednoduché a rychlé, nejsou použity žádné mokré procesy. Díky nízké hmotnosti je použití výhodné ve spojení s lehkými stropy (dřevěné stropy) při zohlednění statických aspektů.

Výrobce : Fermacell Hmotnost : kg Balení : ks Objem (mj) : mHodnocení Vyrov. Autor: Silvie Banášov á Datu28. Chystáme se provést podlahové vytápění v přízemí nepodsklepeného RD. Alternativou ke kamenivu Liapor je například vyrovnávací podsyp Fermacell.


Je to sušený minerální pórobetonový granulát s mnohostranným použitím a dobrými akustickými, tepelně izolačními a protipožárními parametry. Podle výrobce můžeme s granulátem dosáhnout vysoké soudržnosti a. První sádrovláknitá deska opustila výrobní linku na počátku 70. Münchehofu u Goslaru v Německu. Liapor je lehký granulát z expandovaných jílů pro stavební účely, obecně známý jako keramzit.


Téměř kulovitá zrna různýc - Liapor suchý vyrovnávací podsyp. Zvyšuje zvukovou a tepelnou izolaci a zároveň protipožární ochranu. Množstvo: Súvisiace produkty. Díky jedinečné materiálové kombinaci bylo možné spojit dobré vlastnosti jehličnatého dřeva a minerálních látek v produkt s vysokou přidanou hodnotou.


Průběh rekonstrukce podlahy Liaporem. Nejprve je nutné odstranit starou podlahu včetně starého násypu a podklad důkladně očistit. Následuje položení separační vrstvy (např. netkané geotextilie).


Instalační vedení musí být zakryto vrstvou podsypu v tloušťce min.

Dobrý den, suchý vyrovnávací podsyp z Liaporu se doporučuje provádět od. Liapor lze použít jako podsyp pod suché plovoucí podlahy , pro všechny systémy podlahových desek. Při odpovídajících statických podmínkách lze použít vyrovnávací podsyp také jako zvukovou izolaci ve stropech z dřevěných. Pokud budete používat a to zejména u rekonstrukcí vyrovnávací podsyp , tak v případě použití EPS desek dbejte na to, aby podsyp nebyl tvořen. Na vyrovnávací podsyp se položí vlastní sádrokartonová podlaha F146.


Nerovnosť nad mm - pre vyrovnanie kombinovať podsyp a vrstvy izolantov (napr. polystyrénu alebo drevovláknitej dosky). Pokiaľ sa na vyššiu vrstvu podsypu používajú systémy teplovodného podlahového. Umožní hospodárné provedení účinných konstrukcí pro protihlukovou, protipožární a tepelnou ochranu. Spojivo na báze cementu. Premiešava sa s vyrovnávacím podsypom v pomere : 2. Možnosť vytvárania pevných vyrovnávacích podkladov väčšej hr.


Dostupnost: prodejců má skladem × Dostupnost produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...