středa 28. srpna 2019

Stano fotograf

Proslavil se zejména svými portréty a akty. Slovenské nové vlny spolu s Vasilem Stankem,. Stano Murin Photographer Melbourne base European Photographer.


PM to book a photoshoot. video from some of my work: youtu. Stejně tak se Stano odmlčel i výstavně.

Novým návratem mu byla výstava v Leica Gallery, v níž představil své barevné. Svadobný fotograf Daniel Sabol. Vonku bolo horúce augustové počasie.


Prvú časť sme fotili v lesíku pod Šarišským hradom a tak. V expozici budete moci až do 9. Pri nohách mu ležali svetové hviezdy! Poprednému československému fotografovi Tonovi Stanovi (vpravo) pózovali pred objektívom hviezdy ako Robert De Niro či Morgan Freeman autors.


Tono Stano se narodil na Slovenku. Od tohoto roku také pracuje.

Musím přiznat, že TONO STANO je fotograf mojí krevní skupiny, mám k jeho pojetí fotografie hodně blízko, a mám i dva velké formáty roky, roky ve své kanceláři. Stano vydal také několik knih svých fotografií a uspořádal řadu výstav. Fotograf je velkým milovníkem vína. S přáteli (režiséry Janem Hřebejkem a Davidem Ondříčkem, grafikem Alešem Najbrtem, sběratelem Janem Bejšovcem a malířem Stanislavem Divišem) si založili v centru Prahy nekuřáckou vinárnu Bokovka. Výstavu můžete shlédnout v pražské galerii Cermak Eisenkraft.


Výstavu zahájil sám autor a objasnil některé aspekty vzniku svých originálních námětů. The Loop is an Australian career network for creative talent. Get your creative portfolio online and in front of the best employers.


Secure your next dream job FREE on The Loop. Je významný český a slovenský fotograf tvořící od sedmdesátých let minulého století. Tentokrát však vsadil na barvu, a jeho práce tak získaly další leckdy až překvapivý rozměr.


Aktuální výstavu nazval jasně a stručně Moje barvy a připravil ji pro pražskou Leica Gallery. Přestože se Tono nikdy nesnažil vyplout na nějakou vlnu popu, ale naopak bylo pro něj prioritou tvořit z duše, svět si jej našel a dnes patří jeho jméno mezi ty nejlepší světové značky aktů a figurální fotografie. Tono ale tuto fotografii nikam neposlal. Vlastně nikdy žádnou svou fotografii neposlal do. Robert Vano je především módní a reklamní fotograf.


Spolupracuje se světovými značkami, vede workshopy „Daylight nude“. Oko potěší nejen snímek Smysl.

Král aktů opravdu umí! Další světoznámý fotograf , který vytvořil firemní kalendář pro společnost Plzeňský Prazdroj, se představuje v kavárně Café 87´ olomouckého Muzea moderního umění. V loňském roce muzeum vystavilo snímky Antonína Kratochvíla, nyní jsou v. FAMU, ktorý už pred aj počas štúdia fotil pre rôzne časopisy a média.


Neskôr odišiel žiť a pracovať ako nezávislý fotograf a pedagóg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...