čtvrtek 15. srpna 2019

Služby lisování slámy

Služby Nákladní doprava. Návěs Fliegl ASW 2- přeprava především sypkých hmot celková hmotnost 32t, užitečná hmotnost t, objem korby m 3. Naše firma se převážně soustředí na zemědělské služby jakou jsou sklizeň, sečení, lisování, obracení a vakování. Sklizeň sena a slámy lisováním do obřích balíků 120xcm.


Další činnost, kterou provádíme je sklizeň sena a slámy lisováním do obřích balíků 120xcm.

REALIZUJTE NÁKUP ZEMĚDĚLSKÝCH SLUŽEB ZÁPOČTEM ZA DODANOU SLÁMU! Naše společnost poskytuje zemědělské služby pro zemědělské podniky, ale táké pro jednotlivce. Zabýváme se lisováním, nákupem a prodejem slámy a sena. Tuto službu provádíme i se svozem balíků a stohováním. Extreme Dangerous Firewood Processor Machine, Modern Homemade Log Splitter Wood Processing Skills - Duration: 15:55.


Zemědělské služby Šumperk, Dubicko, Morava. Výroba a prodej malých hranatých balíků sena a slámy (s možností dopravy). Nabízím služby lisování sena a slámy do malých hranatých balíků.

Seno a slámu také prodávám s možností dopravy k Vám. Významnou roli hraje také poskytování. Setí kukuřice a slunečnice. Sbírání balíků samonakládacím vozem ARCUSIN.


Plečkování kukuřice a slunečnice. Pásový shrnovač píce Merge Maxx 90 ukládá píci vlevo, vpravo a do středu. Agroslužby, doprava, setí, orba, lisování malé hranaté a velké kulaté balíky sena a slámy. Prodej malých a velkých balíku sena slámy. Diskové sekačky o záběru metrů.


Obraceč a shrnovač Krone metrů. Senážování, lisování sena a slámy Do kulatých balíků, lis Krone Comprima. LISOVÁNÍ - všechny druhy obilné slámy , řepkovou slámu, ale také seno a po dohodě odpad po vymlácení jiných polních plodin.


Lisy jsou vybaveny vlhkoměry. Nakládání , převoz zeminy, úpravu terénu a další služby. Nářadí : lopata, rampovač a paletizační vidle ————— Sklizeň obilovin kombajnem E 514.


Pro případné dotazy mě neváhejte kontaktovat na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailem.

Provedu lisování sena, slámy , senáže lisem Welger 43 možnost řezání, síť. Stroj MANITOU s vidlemi na balíky slámy. Traktor s přívěsem pro naložení balíků slámy. Sezónní prodej produktů na dotaz. Připravuji další služby , např.


Nabízíme lisování sena, slámy ,senáže do kulatých balíků a balení senáže taktéž do kulatých balíků. Také prodáváme seno,slámu i senáž. Dále drtíme větve štěpkovačem. Nechte se přesvědčit o kvalitě soukromého zemědělství.


Provádíme přibližování a těžbu dřeva. Poskytujeme kompletní služby při sklizni a lisování sena , slámy a další biomasy. Nabízíme svým zákazníkům lisování kulatých i hranatých balíků. Lisujeme balíky: šířka120cm, výška 90cm.


Lisování a svoz balíků slámy. Cena za balík je 120kč Akční radius: km. Jméno a příjmení: Jaroslav Řezáč Adres.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...