pondělí 26. srpna 2019

Sádra stavební bílá

Het sádra bílá je univerzální rychletuhnoucí sádra určená pro vodoinstalační, elektroinstalační, stavební a topenářské práce. Sádru lze použít k dočasným fixacím kabelů, potrubí, el. SÁDRA MODELÁŘSKÁ BÍLÁ kg. Sádra bílá stavební (modelářská). Po smíšení s vodou dochází k opětné hydrataci a vzniká zářivě bílá ,. Pro stavební účely se ze sádry vyrábí sádrokarton a sádrovice, což je sádrová příčka.


Hodnocení produktu:. Náš tip: Hned po aplikaci. Sádrová hmota k drobným opravám, při štukatérských a malířských pracích, instalatérských a zednických pracích.


Jako stavební pojivo pro zednické a instalatérské práce;. Univerzální sádra určená pro vodoinstalační, elektroinstalační, stavební , topenářské a modelářské práce. Podklad musí být pevný, nosný, soudržný, bez prachu,. Místo doporučujeme navlhčit vodo. Podle podmínek při výrobě sádry a přísad při jejím tuhnutí, které trvá asi 1–minuty, lze docílit celé škály výsledných produktů s různou tvrdostí, rychlostí tuhnutí, barvou apod.


Vaše cena včetně DPH : 5Kč. Není vhodná pro venkovní práce, podlahy a trvale vlhké plochy, sklo, plasty, kovy a jako podkladní vrstva pod obklad. Rychletuhnoucí sádra k ručnímu zpracování na drobné opravy a elektroinstalace. K vyrovnání drobných nerovností stěn (omítek, zdiva, panelů, sádrokartonu apod.) v interiérech, k modelování a lití dekorativní keramiky.


HET sádra bílá , kg Přípravek pro výplně děr a nerovností podkladu - pro vodoinstalační, elektroinstalační, topenářské, modelářské, stavební práce. Stěrka na bázi organického pojiva. Sleva: Cena: 9Kč bez DPH.


Sádra stavební bílá

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory. Podkladovým materiálem by měla být omítka, zdivo, betonové panely nebo sádrokarton. Slouží pro uchycení kabelů a krabiček pro elektroinstalační přístroje. Velikost balení: Vyberte prosím variantu produktu. Značka: Barvy laky Hostivař.


Stavební nářadí a stroje. Pásky a výstražné pásy. Tmel akrylátový Blueline 3ml bílý akr. Zakrývací fólie a plachty. K rychlé fixaci hmoždinek,trubek a kabelů.


Využití v interiéru i exteriéru. GIPS sádra stavební bílá varianty Další Cement vápno sádra. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy Kč s DPH. Jednotková cena kg = Kč.


Příprava sádry trvá několik minut, sádru sypeme do vody a pomalu vmícháváme až do požadované konzistence. Prášková hmota, která se používá pro modelářské, zednické, instalatérské, štukatérské a elektrikářské práce. Je vhodná pro opravy poškozených míst, zaplnění otvorů ve stěnách a stropech a jiné pomocné stavební práce (fixování trubek, kabelů, rabicového pletiva atd.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...