pátek 23. srpna 2019

Prodej domu ostrava třebovice

Prodej rodinného domu 1m², pozemek 287. V přízemí domu je obývací pokoj (se vstupem na terasu) s kuchyňským koutem, krbem a zádveřím (40m2). Ostrava - Slezská Ostrava Cena na vyžádání. Gavlase v Ostravě-Dubi. Třebovice OSTRAVA na prodej , zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte domy Třebovice OSTRAVA na Gohome.


Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. Níže naleznete podobné nabídky. Nabízíme Vám prodej dvougeneračního rodinného domu.


Reality Vám zprostředkují pronájem nadstandardního zařízeného. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Pozemek na kterém garáž stojí je součástí prodeje. Janáčkova, Frýdek… Realitní kanc.


Jedná se dva nájemní domy navazující na sebe do tvaru L. Kč Tato nabídka je neaktivní. Popis a parametry Mapa Podobné inzeráty v okolí Popis. Zdarma vám spočítáme hypotéku. Celková plocha: 3m 2: K. Chtěli jste stavět, ale chyběla Vám odvaha a nechtěli jste se zabýv.


Pozornost si tento projekt získal rekordní. Stav domu : po rekonstrukci. V těsné blízkosti domu je škola i škola. Domy byty reality – prodej nebo kup.


Podlahová plocha domu je 54m po malých. Najděte si novostavbu domu , bytu či komerčního objektu. V nabídce je momentálně 45.


Rodinné domy : Vily 6m 2. Nejlevnější půjčka přes internet až 750. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Profikuchyn. Akční nabídka na vybrané rodinné domy.


Zobrazit všechny nemovitosti s podobnými parametry. PRODEJ DVOUGENERAČNÍHO DOMU OSTRAVA PORUBA, UL. Garance nejširší a aktuální nabídky v Třebovicích. Byty v Třebovicích na prodej.


Velice lukrativní lokality Vám nabízí rozsáhlé možnosti co. Ucelený výběr a kompletní výpis pro rodinné domy na prodej Třebovice ⭐. Hledáte stránky pro vhodné položky - rodinné domy na prodej Třebovice ? K tomuto okamžiku u nás můžete získat určitě pár druhů realit na rodinné domy na prodej Třebovice , které startují od pouhých neuvěřitelných pár desítek tisíc korun. Kravaře jsou rychle se rozvíjejícím městem mezi Ostravou a Opavou s napojením na obě města dálnicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...