pondělí 5. srpna 2019

Přenos obrázku na sklo

Vždy IHNED umístěte potřený obrázek na potřenou plochu - mokré na morké - působí opravdu rychle! Pokud tvoříte na sklo a porcelán, přebytečné lepidlo může být sejmuto po vysušení fénem a vychladnutí například pomocí čističe skla. Přenos obrázku na sklo.


V tomto prvom ma zaujalo lepidlo ktoré autorka použila- je to na sklo a. Tu je na prenos obrázku použitý acetón, tiež to nejde s každým a dosť to pri práci. Lehká technika přenosu obrázku na d.

Můžete přenášet své vlastní vytištěné motivy či fotografie na různé podklady a tím tak vytvořit krásné originální dekorované předměty a dárečky. Na to používám stejné barvy na textil, jen si je nalévám do lahviček. Lahvička má hrot, který zanechává stopu cca 1mm silnou. Pokud chcete ještě slabší stopu, můžte na plastový hrot ještě nasadit kovový – na textilní barvy doporučuji sílu 5mm. Toto opakovaně proveďte třikrát, vždy s intervalem minut.


Položte obrázek vrstvou naneseného transféru na jakoukoliv vodorovnou plochu. Transfér zcela zprůhlední ! Poté prstem - postupně po vrstvách. Keď je lepidlo suché, okraje fotky prebrúste brúsnym papierom.

Moc bych si přála ušít si deku, na které bych měla fotografie svých milých. Na FB jsem našla odkaz na kterém je ukázán přenos obrázku na. Herkules, někdy se zadaří, někdy ne :).


Každému, kdo se rád obklopuje černobílými či barevnými vzpomínkami na fotografiích, ale zároveň už se mu okoukaly rámečky obyčejné i ty digitální, udělá velkou radost Láďa Hruška a jeho návo jak vykouzlit zajímavou alternativu – přenesením fotografie na dřevo získáte netradiční, krásný obrázek s retro nádechem. Výtvarné potřeby pro nadšené malíře. Kvalitní bavlněná malířská plátna. Vytváření motivů na sklo Pískování a rytí do skla je umělecká záležitost, kde se uplatňuje především schopnost umění malovat a celkový cit pro výtvarné umění. Dále je to - zručnost, trpělivost, cit pro přenos informací na sklo.


Důležité je prostorového i hloubkového vnímání motivů. Fototransfer Potch 1ml. Je určen na přenášení obrazů z laserové tiskárny na různé podkladové materiály - malířské plátno, dřevo, keramika, sklo , porcelán, látka, svíčky. Podklad musí být suchý a čistý. Pokud roztoku použijete hodně, papír se může promočit, přetrhnout.


Pískování obrázku na přání - na sklenice, půllitry, hrnky, či jiné sklo z našeho sortimentu. Na látku naneseme štětcem přenosové médium podle předem označených hranic dle velikosti obrázku. Potom natřeme médiem i obrázek z lícové strany. Pořádně potřeme, aby dobře papír nasál tekutinu.


Pak přiložíme lícem na natřenou plochu na látce. Pokud váš obrázek obsahuje text - nezapomeňte před vytištěním obraz otočit, protože se obtiskne zrcadlově!

How to make a decoupage box - Painted box - Decoupage wooden box - Decoupage for beginners - Duration: 5:31. Vítejte na stránkách ;) Stránky obsahují šablony pro barvy na sklo. Doufáme,že se Vám stránky líbí a budou Vám k užitku.


Hlavním důvodem jejich tvorby byla moje potřeba mít velké množství šablon, kdykoli k dispozici. Většinou jsem našla jen odkazy na další a další stránky se šablonami. Strávila jsem spoustu času. Nemusíte vybavit domácnost ani garáž množstvím čistících prostředků ani si vyhrazovat volné odpoledne na pečlivý úklid.


V jednotlivých produktových řadách Nasucho, Namokro a Tekuté sklo vám představujeme mimořádně efektivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...