pondělí 12. srpna 2019

Osb desky zdravotní nezávadnost

Další předností je vysoký tepelný odpor a zdravotní nezávadnost. Zdravotní nezávadnost ( desky splňují všechny normy na obsah formaldehydu). Montované podlahy z OSB desek podlahová, krytina, desky , Levné dřevotřískové desky.


OSB jsou vícevrstvé desky vyráběné z plochých třísek smrkového nebo. S deskami se navíc velmi dobře pracuje, lze je bez problémů řezat, brousit a také natírat, lakovat či mořit. Vyrábějí se z borovice nebo smrku.

Tloušťka ostrohranných OSB desek : 8. Poslední stupeň má vysokou odolnost proti vlhkosti díky velkému podílu parafínu – deska není vhodná pro nátěry, impregnace, lepení atd. Třísky jsou na povrchu orientované v jednom směru, ve středu jsou zpravidla orientované kolmo na vnější lamely nebo náhodně. Desky mají široké využití. Množstevní sleva znamená odběr jedné celé palety Osb desek ! U OSB desek se počet kusů na paletě může měnit dle výrobce.


Mají velkou přednost oproti jiným plošným materiálům, kterou je zdravotní nezávadnost při libovolných aplikacích. Jsou vyrobeny ze smrku nebo borovice.

Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové vrstvě jsou orientovány příčným směrem. OSB desky jsou pouze od renomovaných výrobců tzn. Tyto desky jsou také rozměrově stálé - jsou proto víceméně ideální konstrukční materiál. Vlastnosti desek OSB a výhody jejich použití.


Dají se dobře opracovávat, podobně jako masivní dřevo. Mají výborné mechanicko-fyzikální vlastnosti, dají se použít i ve vlhkém prostředí. Tyto vrstvy jsou k sobě kolmo orientované. Výhodou desek se spojem na pero a drážku je, že nemusíme používat příčné trámky mezi polštáře.


Hrany každé desky totiž přijdou do středu polštářů. Panely přibijeme hřebíky s malou hlavičkou, desky nad kabely a trubkami přišroubujeme vruty. Pro jejich vlastnosti a parametry se k nim obrací celá řada stavitelů.


C1), zdravotní nezávadnost , vysoká pevnost a tuhost, odolnost proti vyboulení plochy, rychlost práce, výborná opracovatelnost, nízká objemová hmotnost, rozměrová. Tuhost, pevnost, stejnorodost a výborné mechanicko-fyzikální vlastnosti. Možné použití ve vlhkém prostředí dle ČSN EN 3( zdravotní nezávadnost - emisní třída E1). Atraktivní vzhled znásobený možnou úpravou povrchu stejně jako u dřeva úspora přírodních zásob dřeva. Předností OSB desek je její pevnost a tuhost.


Velké formáty OSB desek umožňují méně spojů a tím zaručují méně tepelných a akustických ztrát. Zaručujeme Vám zdravotní nezávadnost OSB.

Tato metoda zabezpečuje širší nabídku rozměrů a nižší odchylku v tloušťce desky. OSB sestává z obdélníkových plochých štěpek, které pod vlivem vysokého tlaku a teploty, s použitím speciálních voděodolných syntetických kryskyřic, jsou stlačeny tak, že vytvoř horkou válcovací metodou desku. To jim zajišťuje tvarovou stabilitu a vysokou pevnost.


OSB je zkratka slov Oriented Strand Boards. Tvůrce videa ukončuje svou prezentaci slovy, že podlaha z OSB desek. Více informací na oficiálních stránkcá Baumax. OSB desky mají výborné mechanicko - fyzikální vlastnosti, dají se použít i ve vlhkém prostředí a samozřejmostí je zdravotní nezávadnost (emisní třída E1).


Tyto materiály jsou dobře zpracovatelné a bez problémů je lze řezat, vrtat a přibíjet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...