úterý 6. srpna 2019

Odpuzovač koček venkovní

Odpuzovač koček venkovní

Venkovní ultrazvukový odpuzovač kun, hlodavců, psů, koček , srnek, prasat, netopýrů a ptáků. Pachový ohradník na KOČKY - venkovní 2ml. Skladem 28Kč bez DPH. Nejlepší odpuzovače koček a psů. Na trhu je nespočet odpuzovačů koček a psů a pokud se člověk při nákupu nechce spálit, je jich třeba projít desítky a řádně se vzdělat v tom, podle čeho je vybírat.


Odpuzovač koček venkovní

Multifrekvenční odpuzovač zvířat vám nabízí ekologickou ochranu od hluku (od psů, koček , zajíců a dalších divokých zvířat) bez chemického zatížení. Tak mohou být zvířata izolována od vašeho domu a zahrady nebo nebezpečných míst jako jsou např. Přístroj lze postavit nebo přimontovat ke stěně.


Tento pachový ohradník je svým zápachem tak nepříjemný, že se mu kočka vyhýbá. Ať už chcete vaši vlastní kočku odpudit od nějakého místa v bytě, nechcete, aby vám sousedova kočka chodila na zahradu, nebo vás obtěžují okolní toulavá zvířata, můžete se naučit odpuzovat kočky bez toho, abyste ublížili. Nemusíte se rozčilovat nechtěnými návštěvami zvířat. Odpuzovač psů a koček TRIXIE pro venkovní plochy 500ml je skvělý ochranný prostředek pro venkovní plochy. Odpuzuje kočky i psy a tím chrání před jejich výkaly.


Odpuzovač koček venkovní

Jeho velkou výhodou je vysoká účinnost, odolnost vůči dešti a zároveň bezpečný vůči lidem i zvířatům. Ochrání sloupky, plot i celou zahradu. Velmi jednoduchá a rychlá aplikace. IBIŠKY venkovní a jiné rostliny. Milujete zvířata, ale přesto vám někdy kočky otravují život?


Mezi rady jak zamezit pohybu domácích mazlíčků na míste. Tento odpuzovač koček , psů, hlodavců i dalších zvířat je určený pro venkovní použití. Má ochranné krytí IP44. Funkce plašení se spustí, když senzor zaznamená pohyb.


Odpuzovač koček venkovní

Detekce má nastavitelnou citlivost. Snímá pohyb v rozsahu 110° horizontálně a maximálně na dálku metrů s ohledem na počasí a prostředí. Kvalitní ultrazvukový odpuzovač -plašič koček a psů. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Nezapomeňte prosím objednat napájecí zdroj!


Nove vyvinutý ultrazvuk. Venkovní solární ultrazvukový odpuzovač kun, hlodavců, psů, koček , srnek, prasat, netopýrů a ptáků. Ultrazvukový odpuzovač kun, psů, koček , ptáků a zvěře - Kemo M175. Bezpečnostní pokyny: H3Může vyvolat alergickou kožní reakci.


H3Způsobuje vážné podráždění očí. H4Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Venkovní odpuzovač psů a koček Beaphar Exterier Crystal 4g Venkovní odpuzovač Beaphar Exterier Crystal ve formě gelu je exteriérový výcvikový přípravek.


Odpuzovač koček působí tak intenzivně, že zpravidla postačí cca stříknutí, aby kočky odpudil od postříkaného místa. Vystavil Marcus v 2:42. Odeslat e-mailem BlogThis!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...