čtvrtek 8. srpna 2019

Lazurol odstíny

Mohli jsme sice použít barevný vzorník přímo od výrobce, ale zjisitili jsme, že zvláště u silnovrstvých typů lazur se výsledné odstíny při aplikaci štětcem celkem výrazně liší. Fotografie v galerii níže jsou opravdu věrné - a velmi podobně natřete jakékoli běžné hoblované prkno nebo palubku i VyMějte však vždy na paměti, že nátěry dřeva lazurovacími. Vzorník barev Lazurol Classic. Lazura vyniká stálými barevnými odstíny s matně saténovým vzhledem.


Lazurol odstíny

Nátěr neomezuje dýchání dřeva a díky sníženému obsahu VOC je také šetrnější k životnímu prostředí. Ojedinělým způsobem spojuje dekorativní účinky nátěru, které díky obsahu aktivních, vysoce účinných látek zajišťují dokonalou prevenci a ochranu proti zamodrání dřeva, proti houbám a hlavně proti dřevokaznému hmyzu. Chráníme dřevo před sluncem.


Jaké jsou výhody venkovní lazury na dřevo? Podle jakých kritérií lazurovací laky vybrat? Lazurol Lihové mořidlo je barevný koncentrát na lihové bázi. Je určen k moření dřeva a všech porézních materiálů (např.beton, cihly).


Zvýrazňuje strukturu dřeva, proniká hluboko do podkladu. LAZUROL AQUA EKOHOST je vysoce procentní polyuretanový vodouředitelný podlahový lak s vysokou odolností, tvrdostí a efektním vzhledem, zvýrazňuje kresbu dřeva. Používá se pro nátěry dřeva v interiérech (nábytek, parkety, korkové krytiny) a pro nátěry savých materiálů (dřevovláknité desky, překližky). Vyrábí se jako bezbarvý lak v polomatném. Nemusí se ředit, je připraveno k použití.


Nanáší se ve až vrstvách, druhý nátěr je možné aplikovat za hodin. Případné přebroušení předchozího nátěru je možné za hodin. Nátěr se provádí ve směru kresby dřeva při teplotách vyšších než °C. Barevné odstíny jsou vzájemně mísitelné.


Lazurol odstíny

LAZUROL AQUA DEKOR LAZURA VODOUŘEDITELNÁ TENKOVRSTVÁ NA BÁZI URETANIZOVANÉHO ALKYDAKRYLÁTU Složení a charakteristika výrobku Směs UV stálých pigmentů, funkčních aditiv a účinných fungicidních látek, dispergovaných ve vodní emulzi modifikovaného alkydu. Bezbarvý lak je určen pro nátěry v interiérech. Jednotlivé nátěry lze nanášet v intervalech hodin. Pro stejnoměrné zvýraznění kresby dřeva je vhodné nevsáklý lak po až ti min.


Jsou určeny k dlouhodobým ochranným barevným transparentním nátěrům měkkého i tvrdého dřeva vystaveného povětrnostním vlivům i pro nátěry v interiéru, zejména nátěry zahradního nábytku, dřevěných štítů, podhledů, obložení stěn a stropů, plotů, chat a dřevěných domků, oken, dveří. OBI Lazura s hloubkovou ochranou palisandr 7ml. Soudal Lazura Luxus dub l. Luxol Originál pinie l. CZ – největší internetový prodejce barev a laků nabízí barvy laky za skvělé ceny. Obsahuje přírodní olej.


Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu: (recenzí). Používá se k ochranným lazurovacím nátěrům měkkého i tvrdého dřeva v exteriéru i interiéru. Toto je skvělé místo, kde začít při výběru vhodné nátěrové hmoty.


Můžete zde vyhledat vhodný typ nátěrové hmoty SOKRATES podle požadovaného cíle - zda má být výsledný povrch průsvitný či krycí, nezabarvený či barevný. Je založen na československé, resp. Upozornění: vzorníky barev a jednotlivé barevné odstíny zobrazované na počítači mohou být zkreslené.


Doprava zadarmo pri platbe nad 1€ Dodanie tova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...