pátek 9. srpna 2019

Krejčovský metr dřevěný

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Klasický krejčovský metr vyrobený z barevné pryže. Krejčovský metr s mosaznou koncovkou, délka 1cm. Metry máme v barvách bílá, žlutá, růžová, zelená, modrá.


Metr krejčovský svinovací 150cm.

Jana změřila délku suchého zipu. Skládací metr dřevěný – m platné do: 14. Dřevěný metr krejčovský plochý. Měřidla se dodávají ocejchovaná. Schválený pro měření v obchodech a institucích v celé EU.


Na vyžádání můžeme zaslat certifikační údaje. Plastový flexibilní metr s perfektní čitelností velkých číslic s kovovým ukončením.

Ruční plastové měřítko MAXI pro krejčovské účely, škála cm. Na jeho vrcholu je vysoký jeřáb a nákladem a pod ním děti najdou různá autíčka – od. K dispozici máš tato měřidla: dřevěný skládací metr , krejčovský metr , posuvné měřidlo s noniem, měřící pásmo, pravítko.


Samolepicí krejčovský metr značky Prym. Příložník krejčovský dřevěný cm. V nabídce máme krejčovský metr plastový bílý, růžový, žlutý, zelený, modrý, samonavíjecí metr.


Metry dodáváme v barevných mixech, které mohou obsahovat tyto barvy: bílá, žlutá, zelená, modrá, růžová. Tam, kde je z lícní strany např. Metry jsou baleny v plastových krabičkách, které jsou uloženy do krabice po kusech. Mix je náhodný, proto se mohou v krabici.


Kde se kupuje obyčejný krejčovský metr ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Varianta Přidat do oblíbených. Tento krejčovský metr je nejprodávanější na českém trhu!


Kč Kč bez DPH Kč Kč bez DPH Detail Páráček.

Jenže těch galanterií nějak ubývá. Pouze osobní odběr Ostrava, nezasíláme žádným dopravcem. V Pardubicích jsem měla jednu oblíbenou, velkou, kde jsem sehnala všechno. I velikou jehlu na látání pytlů. Galanterie je najednou.


Svinovací metry a pásma skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Stanley, YATO, VOREL a dalších. Kvalitní dřevěný metr s kovovým ukončením.


Velkoobchod železářství, Velkoobcho železářství, eShop, Lesha, Collomix, Obchodní zastoupení, Výhradní zastoupení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Druhy měřidel: krejčovský metr, dřevěný metr , mm měřítko, pásmo, posuvné měřítko, mikrometr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...