pátek 16. srpna 2019

Dřevo na výrobu kytar prodej

Dřevo na výrobu akustických, elektrických kytar a baskytar, mandolín, houslí a viol. Je tvrdší než evropská i americké verze. Ořechy se používají na výrobu těla, topy a někdy na krky.


U akustických kytar na luby a zadní desky. Topol - lehké neporézní dřevo šedavé barvy.

Zvukem podobný olši - vyrovnaný zvuk. Používá se na výrobu těl. Mahagonový blok na výrobu patky krku kytary. Většina elektrických kytar je vyrobena ze dřeva. Existují i výjimky jako jsou kytary z akrylu, ze skla, grafitu, karbonu a nebo dokonce z konopí.


HMATNÍK PALISANDR KYTARA KVALITA B-C. Rezonanční dřevo používané pro výrobu kytar Furch pochází z celého světa.

Pečlivě vybíráme to nejlepší z eticky těženého exotického dřeva. Obecně je-li použito tvrdé těžké husté dřevo (mahagon,palisandr, eben) zvuk bude kulatější, objemnější. Při měkčím dřevě (javor,smrk,cedr) je zvuk ostřejší, zvonivější, průzračnější.


Hledáte, kde nakoupit levné kůrovcové dřevo na topení, zpracování či výrobu ? Vyhledávač dřeva DřevoPoptávka. Zadejte si poptávku a sami uvidíte. Tak aby si dřevo uchovalo svou vynikající kvalitu.


Smrkové přířezy jsou vhodné na stavbu houslí, viol, violoncell, mandolín a dalších nástrojů. A nabízíme i javorové dřevo vhodné na výrobu hudebních nástrojů. V případě zájmu Vám můžeme nabídnout dřevo zpracované do polotovarů, jako např.


Veškerá dřevní hmota pochází z prořezávek nebo od tuzemských dodavatelů. Ceník palivového dřeva. Palivové dřevo prodáváme v délkách dle přání zákazník. Dřevo Hrdly vyrábí a prodává dřevěné výrobky a polotovary ve velkém, případně zákazníkovi přímo na míru.


Z naší široké nabídky, která mimo jiné zahrnuje palubky, prkna na pergoly, hoblované hranoly a prkna různých velikostí nebo střešní latě, si určitě lehce vyberete.

Zakázková výroba kytar. Svou první kytaru jsem dostal, když mi bylo šest let, a dalších třicet let jsem ji už nepustil z ruky. Touha vyrobit si kytaru vlastní mě přivedla až ke studiu oboru Umělecko-řemeslná stavba hudebních nástrojů na ISŠ v Chebu.


Kromě samotné hry na kytaru se věnuji i její výuce a hře na banjo. Dřevo je alfou a omegou každé kytary i ostatních hudebních nástrojů, k jejichž konstrukci je použito. Jednoduše řečeno se do něho totiž přenáší vybrace strun, jsou jím ovlivněny a nakonec zachyceny s přeneseny snímačem (u elektrických kytar ). Na výrobu hudebních nástrojů musí být dřevo vždy dobře proschlé a vyzrálé, to znamená, vysušené přírodní cestou.


Pokud za mnou přijdete s požadavkem hlasitější kytary na „rychlejší“ bluegrassové hraní, pravděpodobně vám nabídnu velikost dreadnought nebo Jstyle standardní menzury 6až 6mm, v kombinaci materiálů, která bude mít lehký, kratší ozev a nižší ladění přední desky a korpusu. Po ukončení střední školy jsem se specializoval na výrobu několika typů akustických a elektroakustických kytar. Díky tomu, že se nejedná o sériovou výrobu , dostává se každému nástroji maximální péče a pozornosti.


Specializuji se na výrobu jazzových kytar , velkou část zakázek však tvoří elektrické kytary typu LesPaul, Stratocaster, Telecaster a PRS, případně 7. Kytary stavím více než patnáct let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...