pátek 30. srpna 2019

Dětmarovice restaurace

Restaurace na Obecnině. Vážení hosté, srdečně Vás zveme k příjemnému posezení do naší restaurace. Jídelní lístek a hlavně kvalita podávaných pokrmů je vizitkou každé restaurace , a proto pevně věříme, že s nabídkou, množstvím a chutí jídel budete spokojeni. Srdcem každé restaurace je vždy samozřejmě kuchyně. Pro tu naši v Dělnickém domě, se nám podařilo získat zkušeného a léty prověřeného šéfkuchaře Roberta Molnára.


Svou gastronomickou kariéru zahájil vyučením na zámečku v Šilhéřovicích a bez přerušení pokračoval v tomto oboru, třicet let až do teď. Zkušenosti sice sbíral pouze v rámci česko-slovenská. Ano, takhle jednoduché to je! Radegast 12°, Master 18° Tmavé, Radegast 10°, Radegast Birell Kč.


Svijany 13° Kněžna, Svijany 11° Fanda, Koníček 14° Grošá. Dětmarovice 18 Dětmarovice. Více zjistíte na portále České hospůdky. Narozeniny, firemní akce, na požádání Vám připravíme tabuli podle vašeho přání.


Můžete se těšit na staročeskou, ale i moderní kuchyni. Pozor na tady tu příjemnou nabídku inzerátů. Přímé kontakty na restaurace. Zveme Vás do zrekonstruované restaurace v Dělnickém domě na ulici Centrum v Horní Suché. V útulném prostředí se skvělou kuchyní si můžete vybrat z bohaté nabídky jídel a nápojů.


RESTAURACE NA OBECNINĚ , s. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Klasická česká kuchyně, hotová jídla, minutky a pizza po celou otevírací dobu.


Rezervujte si svůj pobyt včas. Hotel Dakol - Petrovice u Karviné - ubytování Karviná. Možnost konání akcí jako svatba, oslavy narozenin, promoce, večírek, školení, rauty, hotely.


K dispozici dvě terasy, jedna z nich je zastřešena. Budova prošla rekonstrukcí – dveře, plastová okna, zateplená Rejstřík ekonomických subjektů začínajících písmenem M Kompletní seznam firem a živnostníků se jménem začínajícím písmenem M. Shánění Vašich vysněných druhů realit je s. Penzion Lutena poskytuje komfortní ubytování a řadu dalších služeb ve slezské obci Dolní Lutyně, ležící hned vedle města Bohumín. Otevírací doba: Pátek 8. Jméno Zadejte své jméno. Telefon Zadejte své telefonní číslo.


Tyto stránky využívají cookies. V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete. Vynikající stylová restaurace je tím pravým místem k pořádání svateb od A-Z (včetně kočáru a oddávání u nás), rodinných oslav, firemních večírků, coffee breaku a mnoho jiného. V přilehlých stájích je možnost jízdy na koni a ponících nebo projížďka v kočáře uprostřed krásné přírody, mezi rybníky a lesy.


Všechny pokoje mají vlastní sociální zázemí, televizi a možnost připojení k internetu. Hosté mohou bezplatně využít fitness centrum, které se nachází.

Dětmarovice restaurace
Dětmarovice restaurace

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...