pátek 12. července 2019

Výkup europalet praha

Nemusi byt nove, ale v dobrem stavu. Koupim kusu palet v Praze. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru výkupu a prodeje palet můžeme nabídnout perfektní služby ve našich pobočkách v Praze, Hostivicích a Ořechu. Mnoho firem nevlastní vozidla, jimiž by mohly odvézt již nepoužitelné europalety, které vždy neutěšeně začnou plnit drahocenné prostory v některých skladech.


Náš výkup palet počítá s návštěvou vaší. Prodej palet a europalet v Praze a okolí.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AZ palety s. Zabýváme se nákupem a prodejem europalet. Výkup palet PTC, PALETY levně s. Paletten - Service Praha , s. Gühring - dřevěné obaly, s. Váš partner v oblasti paletového hospodářství. Není třeba vyrábět stále nové palety, stačí ty staré opravit a mohou dále sloužit v přepravě i skladování zboží.


Jestliže vám ve firmě překážejí poškozené, nefunkční či nepotřebné europalety, neváhejte a nabídněte je k odkupu naší společnosti Kama-Trading.

Poškozené palety oceníme. Od toho je tady náš výkup palet – vykupujeme jakýkoliv typ a barvu palet 1x cm. Jak si snadno domyslíte, výkup palet je v podstatě velmi ekologické řešení. Vysoké výkupní ceny za vaši paletu.


Nakupujte palety výhodně. Využijte výrobu, opravy a výkup palet výhodně. Nenechávejte si zbytečně na skladě stohy odepsaných dřevěných nosičů. Co dělat, když jsou vaše palety poškozené a nespl�.


Nová provozovna PRAHA VRŠOVICE 04. Otevíráme pro Vás novou provozovnu v Praze - Vršovice. Přijďte k nám střelit svůj odpad. U nás peníze dostanete ! Nabízené služby a výkup.


Operativnost v obchodním vztahu vidíme také ve vysokokapacitní dopravě, kde disponujeme s vozovým parkem značek AVIA, DAF, IVECO a MERCEDES, nebo návěsy VOLVO o kapacitě až 7europalet. Centrálu naší firmy a jedny z výkupních prostor, naleznete na strategickém místě v ČR, v Jihlavě. Další výkupní místa nepřehlédnete například na dálnici D nebo na.


Přepravky, dřevěné bedny, kontejnery a jiné přepravní boxy naleznete zde.

Boxy a nákladní kontejnery pro přepravu zboží. Ceník firmy LIP PRAHA s. Ceny palet se odvíjí od počtu odebraných palet. Máte sice palety, ale nejste schopni je k nám dopravit? Aktuální katalog firem v kategorii Dřevěné obaly a palety Praha 9. Vykupujeme a prodáváme jak nové, tak použité EUR palety. Veškeré palety, které prodáváme splňují předepsané normy ČSN přesně dle jakostních tříd.


Ceny jsou výkupní tudíž peníze dostanete VY od NÁS. Cena se muže lišit podle kvality dodaného zboží-pro přesnou cenu nás klidně kontaktujte. Naše společnost se zabývá výkupem palet a gitterboxů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...