středa 17. července 2019

Prodej jablek podhoří

Realizace zahrad a výsadby podél komunikací. Prodej ovoce a zeleniny Jezernice a okolí. Lipník nad Bečvou V- Podhoří 84. Pěstování a prodej bio jablek. Rostlinná výroba: pěstování obilnin a olejnin, trávy na semeno, cukrovka, ovocné sady ovocná školka.


Dále nabízím sezónní prodej jablek a třešní.

Prodejna jablek je (zatím) stále otevřena v obvyklém čase. Prosíme o dodržování těchto zásad: V PRODEJNĚ SMÍ BÝT SOUČASNĚ NEJVÝŠE ZÁKAZNÍCI. V PŘÍPADĚ, ŽE BUDE ZÁKAZNÍKŮ VÍC, VYČKEJTE, PROSÍM VENKU.


DODRŽUJTE OCHRANNOU VZDÁLENOST MEZI VÁMI A PRODAVAČKOU MIN. PRO NABÍRÁNÍ JABLEK POUŽIJTE JEDNORÁZOVOU OCHRANNOU MIKROTENOVOU RUKAVICI. Naše firma navazuje na stoletou tradici zemědělské činnosti v Břasích. Společnost Sady Tuchoraz spol. Tuchorazi, okres Český Bro patří svojí výměrou 6hektarů půdy, z toho 3hektarů intenzivních sadů jabloní, mezi pět největších sadařských podniků v České republice.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Kauflan Globus Hypermarket, Kauflan.

Traktoristé a obsluha zemědělských strojů (místa) Pracoviště a kontakty. Najdete nás v Kroměříži u Květné zahrady, kousek od Ostrého rohu. Nabídka zemědělských služeb. Sad ovoce máme v Jarohněvicích, km od Kroměříže směrem na Zdounky. Ochutnejte čerstvé ovoce ze sadu přímo od pěstitele.


Pokud jste ještě neochutnali jablka z našeho rodinného sadu, můžete začít nyní. I přesto, že všichni máme rozdílné požadavky, věříme, že na své si přijde opravdu každý. Jinak se dobře nevyvinou pupeny a příští rok nastane výpadek úrody.


Pupenům je třeba věnovat pozornost i při sklizni, aby nebyly při trhání jablek poškozeny. Jana Janovského Jablka Otice, ležící v Ladově kraji, která Vám nabízí odrůd jablek , brambory, cibuli, česnek, med. Přijeďte si vybrat ze široké nabídky námi vypěstovaných šťavnatých jablíček např. Ovoce a zelenina od domácího producenta. Vložte svou důvěru do domácích farmářů, kteří pěstují ovoce a zeleninu s láskou a péčí.


Jsem soukromý zemědělec a nabízím své výpěstky přímo konečnému spotřebiteli v malé prodejně u hlavní silnice v obci Želkovice. Jablek je letos hojně, ceny se pohybují mezi až koru. Cena jablek je ovlivněna velikostí. Ty levnější jsou moštové a ty dražší jsou konzumní.


Na dračku každý rok jde odrůda Gala, řekl majitel sadu z Klenové Miroslav Žák.

Jablíčka už jsou přestěhována, prodej v Provodíně začal. Také vám řeknou, kolik na tom maj�. Dobrý den, prosila bych o informaci, která by byla nejvhodnější jabloň, nejlépe rezistentní odrůda-jako solitérní strom, hezký na pohled (vysokokmen) na úplně volné stanoviště. Pochází z Čisté u Rakovníka, jako pupenová mutace odrůdy P. Dužnina je bílá, šťavnatá, chuti sladké, výborné. Sklízí se koncem září a vydrží do ledna.


Pěstujeme, skladujeme a prodáváme ovoce - jablka, hrušky, meruňky, švestky přímo od pěstitele. Veškeré ovoce je pěstováno pod ochrannou známkou SISPO. Maloobchodní prodej ovoce po celý rok, zásobování stravovacích provozů a. Stromky pro potomky Tel. Otevírací doba : PO – ČT 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...