úterý 9. července 2019

Prodej domu smolnice

Smolnice - Hledáte dům na prodej v této lokalitě? Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Chcete-li tedy bydlet ve vlastním domě, je. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyně s prostornou jídelnou, pokoj, 2x koupelna s vanou i se sprchovým koutem a 2x WC. Najširšia ponuka domov v lokalite Smolenice.


Byty, domy , kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Projděte si více nabídek dostupných realit. Uděláte si detailní představu o lokalitě. V inzerátu objevíte veškeré informace potřebné k vytvoření si vlastního názoru.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. Domy v Smolnicích na prodej. Dali jste si cíl, že do roka se přestěhujete do nového domu v Smolnicích, ale nemáte tu správnou náladu, kdy začít s hledáním nového bydlení, protože se obáváte, že budete muset hledat domy na všech možných realitních serverech nebo snad dokonce pročítat inzeráty v nějakých novinách? Jakmile se objeví nemovitost podle vašich představ, dáme vám vědět e-mailem.


Stačí si nastavit hlídacího psa. Zadní část zahrady je svažitá, se stromy. Prodáváte dům nebo byt? Hledání Vašich vysněných nemovitostí je s námi. Neztrácejte čas s prohledáváním tisícovek nemovitostí, my to už udělali za Vás.


Zde naleznete jak domy řadové i neřadové, domy s garáži i bez garáže, se zahradou i bez zahrady. Nabídka rodinných domů na prodej v regionu severní Čechy. Nové rodinné domy , luxusní rodinné domy a levné rodinné domy na prodej. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší. Líbilo by se Vám bleskově zjistit zajímavé domy na prodej ? Díky našemu realitnímu portálu uvidíte praktický katazerátů spolehlivých realitních firem i též soukromých typů nemovitostí!


Dům se nachází v klidné ulici blízkosti centra města Broumov, ul. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. Byt se v přízemí zrekonstruovaného domu v uzavřeném areálu s velkou zahradou, krytým parkovacím stáním v ceně nájmu. DOMY NA PRODEJ , Veltěže. Nalezeno nemovitostí 2. Vzrostlé ovocné stromy a keře.


Exkluzivní prodej samostatně stojícího částečně podsklepeného třípodlažního cihlového domu se třemi byty, garáží, dvorním traktem, stodolou a hospodářskými budovami. Nemovitost byla postavena v r. Jedná se o dva pozemky o celkové velikosti cca… Cena: 522. Rekonstrukce domu byla zahájena v r. Nabídky realitní kanceláře na prodej , pronájem a výměnu nemovitostí, bytu, domu , pozemku.


Horní - Duration: 2:31. Na Slovensku zajišťuje prodej a distribuci naše dceřinná společnost COLORLAK SK, s. Banské Bystrici a Spišské Nové Vsi. Zároveň COLORLAK SK, s. FEB a Color Profi, v které je značka COLORLAK plnohodnotně zastoupena.

Prodej domu smolnice
Prodej domu smolnice

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...