pondělí 22. července 2019

Porfix p2500

P2-5Příčkovky z pórobetonu doplňují stavební systém PORFIX. Vykazují jedinečné mikroklimatické a dobré zvukově-izolační vlastnosti, rychle se s nimi staví a lze je velmi snadno opracovat podle individuálních potřeb a požadavků. A PORFIX (P– 500) válaszfaltégla A PORFIX építési rendszert kiegészítik a jó hangszigetelő tulajdonságú válaszfaltéglák.


P2-5Velkorozměrné příčkovky jsou určeny pro nenosné a dělící stěny. Jaké jsou jejich přednosti: Zdění je podstatně rychlejší než se standardními příčkovkami výšky 2mm, nezanedbatelná je také úspora lepidla. Priečkovky z pórobetónu dopĺňajú stavebný systém PORFIX.

Vykazujú jedinečné mikroklimatické a dobré zvukovo-izolačné vlastnosti, rýchlo sa s nimi stavia a dajú sa veľmi ľahko opracovať podľa individuálnych potrieb a požiadaviek. Porfix písková příčkovka hladká P2-500. Nejčastěji pouřívané pro zdění bytových jader pro své vlastnosti - pohlcují a uvolňují vlhkost vzduchu. Umožňují tak vodním parám prostup stěnami. Všechny stavební detaily, jako ozdobné výklenky nebo drážky pro elektroinstalaci, vytvoříte rychle a jednoduše.


P2-5Veľkorozmerné priečkovky sú určené na nenosné a deliace steny. Společnost PORFIX CZ a. Od tvárnic, příčkovek, nosných a nenosných překladů, stropního systému přes lepidlo a doplňkový sortiment.

S PORFIX PREMIUM P2-4lze postavit i nízkoenergetický či pasivní dům bez dodatečného zateplení (více v zde v článku). Tvárnice o tloušťce 5mm splňují podmínky i pro stavbu pasivních domů. Co ještě potřebujete vědět: Tvárnice. Stavební systém PORFIX je komplexní systém pro Vaši hrubou stavbu, se kterým se pracuje rychle, snadno a úsporně. Návod pro podání podkladů pro výpočet spotřeby materiálu.


Popis - Popílková šedá TVÁRNICE PORFIX P2-5HL 500x250x375. Tradice výroby z elektrárenského popílku v Ostravě zůstává, je ovšem doplněna o moderní postupy a inovace v rámci výrobních procesů. Vedle mikroklimatických vlastností oceníte zejména rychlost stavění a možnost lehkého opracování tvárnic běžným nářadím. PORFIX P2-5válaszfalelem 500X250X1- vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról Ez a weboldal sütiket használ.


Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Stavebný systém PORFIX dopĺňajú priečkovky s dobrými zvukovo-izolačnými vlastnosťami. Pórobetónové priečkovky tak vyrovnávajú zmeny vlhkosti v miestnosti a umožňujú vodným parám prestup stenami. PŘÍČKOVKA PORFIX P2-5- 500x250x100. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit.


Free UK Delivery on Eligible Orders! Výrobky značky: PORFIX Příčkovka z bílého pórobetonu. Příčkovky PORFIX P2-5- jsou vyrobeny z pórobetonu a stejně jako tvárnice, pohlcují a uvolňují vlhkost vzduchu.

Vyrovnávají tak změny vlhkosti v místnosti a umožňují vodním parám prostup stěnami. Produkt lze nakoupit po ks. DPH: € Informácie o výrobku: Zapamät. Běžná cena včetně DPH: 5Kč.


Vaše cena včetně DPH : 4Kč. Při nákupu získáte body do věrnostního programu Pes. Prodej po ucelených paletách , cena za ks platí při odběru min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...