pátek 5. července 2019

Fermacell pevnost

Fermacell je skrz naskrz zesílen vlákny. Homogenní struktura tak dává sádrovláknitým deskám fermacell stabilitu a odolnost proti mechanickému zatížení. Vysoká pevnost se projevuje jako. Pro pevnost v ohybu při zatížení, které působí kolmo na rovinu.


Máte další specifické požadavky na materiál, kvalitu, pevnost , vlastnosti? Nízká hmotnost a vysoká pevnost je vítána také u rekonstrukcí podkroví nebo při nástavbách bytových domů.

Díky vysoké odolnosti proti vlhkosti jsou ze sádrovláknitých desek rekonstruována bytová jádra, v bytových domech s výtahy našel fermacell vynikající uplatnění při realizaci výtahových šachet. Samostatnou kapitolou je zdravý vzduch v interiérech s. Jeho synonymem je pevnost (srovnatelná s pevností cihlových příček), odolnost, extrémní stabilita, ochrana proti požáru, dokonalé odhlučnění, tlumení zvuku a výborné akustické vlastnosti. Výrobky - desky FERMACELL jsou certifikovány, mají za sebou množství požárních zkoušek a pro realizační firmy jsou připraveny atesty konstrukcí. Mechanické vlastnosti jako pevnost , nosnost a tvrdost jsou podstatně vyšší než mechanické vlastnosti sádrokartonových desek.


Sádra reaguje s vodou, pronikne dovnitř a obalí vlákna. První sádrovláknitá deska opustila výrobní linku na počátku 70. Münchehofu u Goslaru v Německu.

Vysoce kvalitní, extrémně stabilní deska zásadně změnila celý stavební průmysl. Na dutinovou hmoždinku zavěsíte 1kg, na hřebík kg! Stěny a příčky ze sádrovláknitých desek vám zajistí výborné akustic. Jsou ohleduplné ke všemu živému, jejich pevnost a odolnost dosahuje lepších hodnot než běžný sádrokarton.


K dalším výhodám patří také to, že jsou odolné proti ohni, tlumí lépe hluk. Díky těmto vlastnostem jsou desky fermacell spolehlivé a bezpečné. Stavebník tak ušetří nemalé finanční prostředky, protože provedením nové nosné konstrukce.


Sádrovláknité desky jsou velmi oblíbené díky vysoké stabilitě, velké pevnost a také odolnost. Tyto přednosti jsou získány jiným. Výhody materiálů fermacell ve srovnání s klasickým sádrokartonem 28. Desky fermacell mají vysokou pevnost a odolnost, výborně akusticky izolují, bonusem navíc je dobré klima, které tyto materiály do interiéru.


Vložil Tisková zpráva 02. Kč (včetně DPH ) ušetříte: 12. Stěnové a stropní konstrukce ve sportovních halách musí splňovat nejenom požadavky požární ochrany a zvukové izolace, ale musí být také odolné vůči. Mechanická odolnost a stabilita dřevostaveb s deskami FERMACELL.


Každá stavba a tedy i dřevostavba dnes musí splňovat řadu základních požadavků, které jsou stanoveny zákonem č. Vynikající pro použití do místností s proměnlivou vlhkostí vzduchu, jako jsou např.

Po vysušení desky se dosáhne původní pevnost. Dobré klima Statické použití Velmi stabilní Snadno opracovatelná. Využití fermacellu a sádrokartonu se zdá být v podstatě stejné. Mohlo by se tedy zdát, že se jedná o totéž nebo že vůbec nezáleží na tom, co při stavbě vybereme.


Není to ovšem úplně pravda. Pracujeme s tímto přírodním materiálem,protože splňuje stále se zvyšující nároky na kvalitu bydlení a zdravého života a vyhovuje požadavkům moderního bydlení,jako je šetrnost k životnímu prostředí,vysoká kvalita a zdravotní nezávadnost,dlouhá životnost, pevnost ,požární bezpečnost, protihluková a tepelná izolace. Spárovací tmel FERMACELL Pro sádrovláknité desky FERMACELL Použití Pro spárování sádrovláknitých desek FERMACELL s armovací páskou nebo bez pásky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...