úterý 25. června 2019

Kájovská hospoda

Hosté si mohou zapůjčit rybářské náčiní a rybařit v soukromém rybníku penzionu. The common room is equipped with a washing machi. Restaurace se salonkem nabízí celodenní stravování. The rooms at the hospoda come with hardwood floors, a TV and a private. Penzion s restaurací, dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním socialním vybavením, síť WIFI, vlastní parkoviště a úschovna kol.


Celodenní stravování, možnost venkovního posezení s grilem, rybaření ve vlastním rybníku.

A playground for children is 0. Guests can go cycling to the Sumava National Park. A swimming pool is available 1. Welcome to Kajovska hospoda - pension, a nice option for travelers like you. Rooms at Kajovska hospoda - pension provide a flat screen TV, a seating area, and a desk, and getting online is easy, with free wifi available. An as an added convenience, there.


Read the Information and Reviews from this fabulous BB. Check the Availability and Book instantly without reservation costs. K dispozici je WiFi, společná kuchyňka s pračkou a žehličkou, bezplatné parkoviště, úschovna kol.

Blízkou železniční zastávku využívají turisté a cyklisté k. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Více zjistíte na portále DoPenzionu. This chevron easily allow clean looking sizing,because stroke-widthcan be set using css. So it be bigger, without being chunkier. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Play all Mix - Honza Nedvěd - Kyjovská hospoda LP Přepis - let písniček Honzy Nedvěda - Duration: 46:41. Součástí penzionu je čtyřlůžkový apartmán (ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyně, koupelna se sprchou a vanou, WC ), který se nachází v centru obce 800m od penzionu. Next Post Hotel Morris.


Krumlov Jihočesk ý Post navigation. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. Kájovská hospoda -pension.


Máme pro Vás připraveno pokojů, jednolůžkových až čtyřlůžkových. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou nekuřácké. Chci levně nakoupit Více info. Poslední zákazník: , credit_card. Formu platby si vybíráte sami.


Platbu můžete uskutečnit v hotovosti, převodem z účtu nebo na splátky.

Ať už si vyberete ze dvou hotových chodů a polévky v denním menu nebo ze stálé nabídky v jídelním lístku, vždy si znamenitě pochutnáte. KÁJOVSKÁ HOSPODA , PENZION A RESTAURACE k. Milovníci piva u nás sdílejí zkušenosti z hospo restaurací, špeluněk i stánků. Na Pivním deníčku se potkávají nadšenci, které baví dobré pivo, kultura kolem něj a mají radost, když si mohou vzájemně pomáhat natrefit na místa, kde to s pivem vážně umí. Interiér hospody, která se nachází v přízemí domu, je vyzdoben rozsáhlou sbírkou starých reklamních cedulí na pivo, nápoje a koloniální zboží navozující atmosféru počátku minulého století. U sedmi stolů najde své místo až hostů, v létě jsou k dispozici tři stoly s šestnácti místy na.


Největší nabídka hotelů, penzionů , chat a chalup na jednom místě. Nově zrenovovaná restaurace U klobouku s penzionem Danny na hlavní třídě Latrán č. Elle possède une terrasse avec. Hospoda i penzion jsou nekuřácké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...