středa 26. června 2019

Jak prodat les

Koupím les , platím hotově, cena až 4tisíc korun za hektar. Inzerátů na prodej či koupi lesních pozemků je méně než v případě půdy zemědělské. Pečovat o les , jak ukládá zákon, není snadné ani levné. Navíc to je starost na dlouhá léta.


Zájem mají podle jednatele společnosti JH bosak. Bonix Tomáše Bosáka hlavně profesionálové z oboru. Potřebujete prodat nevyužitý les nebo dříví?


Jak probíhá prodej a následná koupě. Při podpisu smlouvy Vám budou vyplaceny peníze za váš les v hotovost. Prodej lesů není právě jednoduchou záležitostí. Před samotným prodejem je nutné obstarat veškeré potřebné dokumentace, bez kterých se žádný obchod nemůže uskutečnit.


Jak prodat les

Důležité je také stanovit odpovídající ceny lesů. Se všemi přípravami vám rádi pomůžeme tak, abyste byli maximálně spokojeni. Zájemci si je pak budou moci koupit jako v e-shopu. Výkup lesů aneb chci prodat les. Vykupujeme lesní pozemky po celé ČR - se zásobou i již vytěžené!


Co budete k prodeji lesa potřebovat a jaká bude cena lesa? V podstatě máte dvě možnosti, jakým způsobem Vás les prodat. První možností je, že celou agendu prodeje za Vás uděláme my, druhou možností je, že všechna. Poradenství a pohodový prodej lesa KDO JSEM?


Naše společnost není zprostředkovatel, ale přímý zájemce, proto vám za váš les můžeme nabídnout nejvyšší tržní cenu bez dalších poplatků. To asi zajíma každého prodejce. V tomto webináři se dozvíte o technikách prodeje při kterých obě strany budou odcházet z uzavřeného obchodu s. Služby pro vlastníky lesů.


Pro všechny majitele či správce lesa nabízíme komplexní služby v oboru péče o les. Zaměřujeme se především na Klatovy a blízké okolí, případně Plzeňský kraj. S prodejem lesa máme víc než 18leté.


Jak prodat les

Prodáváte les nebo jste vlastník lesa a chcete znát jeho cenu? Vyplňte náš jednoduchý on-line formulář a les Vám zdarma naceníme. Neznáte katastrální území, číslo parcely nebo rozlohu lesa? Les můžete prodat i pronajmout Být vlastníkem lesa přináší ze zákona povinnosti, které jsou pro řadu majitelů nad jejich možnosti. Musí zajistit těžbu dřeva, obnovu porostu, zjišťovat přítomnost škůdců a postarat se o likvidaci, dělat preventivní opatření proti vzniku požárů.


Tyto dokumenty si můžete vyzvednout a nebo zapůjčit k nahlédnutí u příslušného Odboru životního prostředí na Městském úřadu či Obci s rozšířenou působností. Nejsnadnější prodej nemovitostí bez realitky a bez starostí. Počet zobrazení článku: 319.


Jak prodat les

VIDEO: Jana Germenis Hildprandt: Prodat les ? Lesy kolem půvabného zámku Blatná jsou v soukromém vlastnictví. Olej na kartonu, 35xcm. Signováno vlevo dole J.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...